Jobb:

Golf South Sthlm

Ekonomiansvarig till Kallfors/Vidbynäs (Golf South Sthlm)

Tjänst:
Ekonomiansvarig
Anläggning:
Golf South Sthlm
Företag | klubb:
Golf South Sthlm
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
10 januari 2022 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Ekonomiansvarig till Kallfors/Vidbynäs

När vår nuvarande ekonomiansvarig efter 15 år går i pension söker vi nu en ny ekonomiansvarig för våra verksamheter på Kallfors och Vidbynäs. Våra verksamheter drivs i flera olika familjeägda bolag och är belägna i Järna och Nykvarn och omfattas av framför allt av den gemensamma golfverksamheten i Golf South Sthlm samt exploatering av mark och byggnation av bostäder. Både Kallfors och Vidbynäs är i spännande utvecklingsfaser med många nya projekt framför sig.

Bli en av oss

Vi söker en ekonomiansvarig som självständigt sköter och ansvarar för den löpande redovisningen för verksamheterna, hel- eller deltidsanställd alternativt ett konsultsamarbete. Vi erbjuder dig självklart en kontorsplats men ser även möjlighet till visst distansarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpande bokföring
  • Fakturering, hyresavisering
  • Moms-arbetsgivardeklaration
  • Lönekörningar
  • Projektuppföljning
  • Månadsbokslut med rapportering till ledning/styrelse
  • Årsbokslut, årsredovisning och bolagens deklarationer

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieexamen gärna med en vidareutbildning inom ekonomi samt med flerårig erfarenhet av redovisning. Du ska ha goda kunskaper i löpande bokföring, hantering av löner samt månadsbokslut. Vi ser det som meriterande om kunskap och erfarenhet finns från byggverksamhet. Vi söker en person som är van vid att arbete i en digital miljö, som också har goda kunskaper i Excel.

Eftersom tjänsten omfattar flera olika bolag och verksamheter är det viktigt att du gillar att ha många bollar i luften, är flexibel att kan hantera olika arbetsuppgifter. Du är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med medarbetarna i de olika verksamheterna samt med vår revisor. Som person är du genuint engagerad och trivs med frihet under ansvar där du vågar ta egna initiativ. Du ser förbättringar och möjligheter och vågar ställa krav. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet.

Om ovan stämmer in på dig så skicka in din ansökan till oss

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Sista ansökningsdag är den 10 januari 2022.
Vi ser att du börjar din anställning hos oss under försommaren och går parallellt med vår nuvarande ekonomiansvarig. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Öqvist på anna@kallfors.com