Jobb:

KSAB Golf Equipment AB

KSAB Golf Equipment Aktiebolag i Västerås söker Ekonomiansvarig.

Tjänst:
Ekonomiansvarig
Anläggning:
KSAB Golf Equipment AB
Företag | klubb:
KSAB Golf Equipment AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande.

Beskrivning av tjänsten

KSAB Golf Equipment Aktiebolag i Västerås söker Ekonomiansvarig.

I din roll som Ekonomiansvarig på KSAB Golf kommer du att arbeta med allt inom företagets ekonomi som till exempel:

• bokslut och årsredovisning
• projektredovisning och administration av bolagets entreprenadverksamhet
• löpande bokföring, scanning av leverantörsfakturor
• fakturering
• reskontrahantering, kunder och leverantörer
• skatter och moms
• lönehantering med tidredovisning
• övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i Pyramid och Soft One.

Om dig

Vi söker dig som har ekonomiutbildning från högskola eller yrkeshögskola och erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Du har kanske tidigare arbetat som ekonomiansvarig eller redovisningsekonom och är van att ta ansvar och jobba självständigt i ekonomirollen. Som person är du lugn, sansad och klarar av tidvis höga arbetstoppar. Du har ett noggrant och metodiskt arbetssätt och gillar att hålla ordning och reda.

Om KSAB Golf

KSAB Golf Equipment AB är ett växande företag i golfbranschen. Vi har utökat vår ursprungliga verksamhet, där vi är marknadsledande i Sverige på att utrusta golfbanor, till att omfatta entreprenadverksamhet inom bevattning, konstgräs och nätuppsättning och därigenom breddat målgruppen. Då vi är ett företag inom säsongsbaserad verksamhet, är arbetsbelastningen mycket hög under vissa delar av året, lugnare under andra. Vår företagskultur bygger på kamratlig flexibilitet vad gäller att "hugga i där och när det behövs" i vissa situationer. Vi har en platt organisation och öppet klimat.

Om anställningen

KSAB Golf har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Anställningen startar med en provanställning på 6 månader.

Om ansökan

Tjänsten har start så snart vi hittar rätt person. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Åsa Andersson via tel. 021 - 470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

Skicka ansökan