Jobb:

GML Sport AB

GML Sport söker Servicemekaniker

Tjänst:
Servicemekaniker
Anläggning:
GML Sport AB
Företag | klubb:
GML Sport AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande

Beskrivning av tjänsten

Är du den vi söker?

Servicemekaniker

Vi söker en ansvarstagande och ambitiös medarbetare till vår verksamhet i Östra Mellansverige.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära service och reparationer på företagets och externa kunders maskiner och att kunna vara behjälplig med vår landscaping tjänster vid hög belastning. Du skall kunna hantera/underhålla traktorer, gräsklippare och redskap på ett professionellt sätt.

Som person behöver du vara nyfiken, självständig och en problemlösare. Du skall gilla att jobba i en miljö där det alltid finns möjligheter, där entreprenörskap premieras och leverans av en kvalitetsprodukt är av största vikt. Stort värde sätts på din erfarenhet och dina personliga egenskaper.

Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Arbetet utgår från vår verkstad i Trosa och ett lämpligt fordon finns tillgängligt för arbetsresor inom området Stockholm - Linköping.

Vi söker dig med erfarenhet från exempelvis:

  • Underhåll och reparation av grönyte – alt. lantbruksmaskiner
  • Service och reparation av övriga fordon/maskiner
  • Utbildning inom service/underhåll maskiner
  • El, hydralik och metallbearbetning är ett plus

Meriterande för tjänsten är:

  • Trädgård/anläggning
  • Skötsel av grönytor alt lantbruk

För dig som vill jobba för ett engagerat och branschledande företag är det här en unik möjlighet. Vi är inne i en mycket expansiv fas och du kommer få stora möjligheter att snabb utvecklas inom branschen. Eftersom verksamheten är årstidsberoende tillämpar vi årsarbetstid.

Körkort: B-körkort fordras. BE-körkort är meriterande
Tillträde: Efter överenskommelse. (så snart som möjligt)
Ansökan: Skickas via email till simon.pengel@gmlsport.se, Rekryteringen utförs löpande.
Kontakt: Har du frågor angående tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att ringa Simon Pengel 076-633 25 76 (dagtid)

Besök oss gärna för mer information på: www.gmlsport.se

”GML Sport AB bildades 1994 och har idag utvecklats till Sveriges ledande leverantör avseende maskiner och redskap för att renovera och underhålla finare grönytor. Vi ser oss själva inte enbart som en maskinleverantör utan även som kunskapsförmedlare och samarbetspartner för användarna. Genom vår landscapingverksamhet erbjuder vi specialiserade tjänster och är b.la Nordens ledande dränerings- och hydroseedingföretag. Inget annat företag har den kunskap eller erfarenhet av golfbaneskötsel, renovering eller maskinförsörjning som vi har. Sedan Maj 2014 är vi en del av Green Landscaping AB.”