Jobb:

GML Sport AB

GML Sport söker en Banchef till ett av våra uppdrag i Göteborgsområdet.

Tjänst:
Banchef
Anläggning:
GML Sport AB
Företag | klubb:
GML Sport AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Banchef

En av våra kollegor går i pension och därför söker vi nu efter en Banchef till ett av våra uppdrag i Göteborgsområdet. Vi söker dig som har en stor drivkraft och en stark vilja att utvecklas både som person och som chef. Vår uppdragsgivare är i en utvecklingsfas och vill ha en person som är högst involverar i denna resa. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av arbetsledning och kvalitetssäkring för uppdraget inom av företaget uppställda ramar. Du rapporterar direkt till regionchefen i området.
B-körkort och sprutcertifikat är ett krav. Andra behörigheter är meriterande.

Vi söker dig med erfarenhet från:

  • Arbetsledning inom golfdrift
  • Skötsel av grönytor- och markbyggnad
  • Agronomi - mark/växt

Meriterande för tjänsten är:

  • Utbildning som trädgårdsingenjör/trädgårdstekniker
  • Lantmästare
  • Naturbruksgymnasium

För dig som vill jobba för ett privat, engagerat och branschledande företag är det här en unik möjlighet att ta nya steg i din karriär. Vi är inne i en mycket expansiv fas och du kommer få stora möjligheter att utvecklas. Eftersom verksamheten är årstidsberoende tillämpar vi årsarbetstid. Helst ser vi att du spelar golf.

Körkort: B-körkort fordras.

Lön: Ange gärna löneanspråk med din ansökan.

Tillträde: Enligt Ö.K.

Ansökan: Skickas via email till mattias.josefsson@gmlsport.se. Rekryteringen utförs löpande.

Kontakt: Har du frågor angående tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att ringa Mattias Josefsson på telefonnummer 0707-793184

Besök oss gärna för mer information: www.gmlsport.se


”GML Sport AB bildades 1994 och har idag utvecklats till Sveriges ledande leverantör avseende maskiner och redskap för att renovera och underhålla finare grönytor. Vi ser oss själva inte enbart som en maskinleverantör utan även som kunskapsförmedlare och samarbetspartner för användarna. Genom vår landscaping verksamhet erbjuder vi specialiserade tjänster och är b.la Nordens ledande dränerings- och hydroseeding företag. Inget annat företag har den kunskap eller erfarenhet av golfbaneskötsel, renovering eller maskinförsörjning som vi har. Sedan Maj 2014 är vi en del av Green Landscaping AB.”