Jobb:

Finspångs Golfklubb

Finspångs Golfklubb söker PRO som entreprenör inför 2021

Tjänst:
Pro
Anläggning:
Finspångs Golfklubb
Företag | klubb:
Finspångs Golfklubb/Entreprenör
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
15 december 2020
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Finspångs Golfklubb söker PRO som entreprenör inför 2021

Finspångs Golfklubb på Viberga Golfbana erbjuder en golfanläggning med 27 hål av olika karaktär i en trivsam miljö. Golfbanan ger goda spelmöjligheter och tillgänglighet för alla oavsett spelvana. Klubben jobbar just nu med att få mera ungdomar att börja spela golf genom att erbjuda gratis gruppträning och medlemskap till alla ungdomar i kommunen.

En stugby med 10 välutrustade stugor ligger centralt på anläggningen. Stugbyn har öppet året om och är ett mycket uppskattat boende för både stora och små sällskap. Stugbyn är ett perfekt komplement till dig som PRO där du kan erbjuda golfskolor med boende.

• Vi har idag ca 1100 medlemmar.

• Finspångs Golfklubb marknadsför sig som ”den tillgängliga klubben”, där vi har närheten från Finspångs tätort, vi har en restaurang som är öppen året runt, stugbyn är öppen året runt. På klubben har du nära till allt, från parkeringen når du lätt alla träningsområden inkl. svingstudio, första tee, shop, restaurang och reception. Vi söker nu en PRO som entreprenör till vår lektionsverksamhet.

Du/ni ska vara:
• Drivande, engagerade och ha en vilja att utveckla verksamheten för både medlemmar och gäster som besöker vår anläggning.
• Vara ett av klubbens ansikte utåt för våra medlemmar och gäster.
• Genomgått PGA:s tränarutbildning.
• Klubben erbjuder även dig/er en anställning i vår reception under säsongen med ca 300–400 timmar, där du/ni servar gäster/medlemmar/stuggäster. I vår reception finns även vår serviceshop med det nödvändigaste och även klubbor från Cobra och kläder från Cutter&Buck.

Har ni fler frågor kontakta vår klubbchef Jonas Abrahamsson på 073–0974951 Vi vill gärna ha din ansökan via mail med ett CV senast 15 december 2020.

Skicka ansökan till jonas@finspangsgk.se och märk med PRO. Varmt välkommen med din ansökan!