Jobb:

GolfStar

GolfStar söker vi service- och säljpersonal till våra anläggningar

Tjänst:
Service- och säljpersonal
Anläggning:
GolfStar
Företag | klubb:
GolfStar
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vi är laddade för en ny säsong – kom med i vårt team på GolfStar!

Nu söker vi service- och säljpersonal till våra anläggningar!

Är du en person som sprider glädje omkring dig? Är du öppen, säljinriktad och gillar att överträffa kundens förväntningar? Då är det just DIG vi letar efter!

GolfStar är Nordens största golfföretag med 13 svenska golfanläggningar, fler än 50 000 kunder och 3 500 aktieägare.  Vi kan erbjuda spel på totalt 19 banor och 11 golfklubbar i Stockholm paketerat i olika medlemsformer. Vi har även andra golfrelaterade produkter och tjänster för både privatpersoner och företag. Målet för GolfStar är att kunna erbjuda golf på golfarens villkor, helt enkelt erbjuda valfrihet när det gäller banor, tider och priser. Du ska kunna välja var, när och hur mycket du vill spela och sedan betala för det, varken mer eller mindre! 

Som medarbetare på någon av GolfStars anläggningar är du företagets ansikte utåt och det är viktigt att du alltid representerar företaget och anläggningen på bästa sätt. Du ingår i ett team som sköter försäljningen av olika produkter på plats och ser till att leverera en bra upplevelse för gästerna.

Arbetsuppgifterna är varierande där bland annat försäljning av shopprodukter, beredning och försäljning av caféprodukter, städning och underhåll av våra lokaler är en del av de dagliga arbetsuppgifterna. Även att hjälpa till med olika event som förekommer på anläggningen ingår i arbetet.

Tidigare försäljning- och servicevana från butik och restaurang är meriterandet. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper i golf. Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens!

Tjänsterna är säsongsanställning för april-oktober 2023 med varierande schemalagd arbetstid måndag-söndag. Majoriteten av våra anläggningar ligger utanför city så du behöver körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig ut till anläggningen.

Vi söker personal till flera av våra GolfStaranläggningar och ber dig ange vilken/vilka anläggningar som du är mest intresserad av. Vi kommer löpande att genomföra intervjuer så skicka in din ansökan till maria.graf@golfstar.se snarast. För frågor, ring Maria Graf på 0770-22 00 23.

Du kanske känner någon som passar in på beskrivningen? Tipsa då kompisen om oss!