Jobb:

GolfStar

Vi letar servicemedarbetare och kallskänka. Är du den vi söker?

Tjänst:
Servicemedarbetare
Anläggning:
GolfStar
Företag | klubb:
GolfStar
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande.

Beskrivning av tjänsten

Vi letar servicemedarbetare och kallskänka. Är du den vi söker?

Är du en person som sprider glädje omkring dig? Är du öppen, kommunikativ, stresstålig och gillar att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av att arbeta med service? Då är det just DIG vi letar efter!
Du kanske känner någon som passar in på beskrivningen? Tipsa då kompisen om oss.

Arbetsuppgifterna är varierande där bland annat tidsbokning, incheckning/betalning, försäljning av produkter och företagets tjänster ingår. På de anläggningar där vi driver restaurang/café ingår även arbetsuppgifter för detta i tjänsten.

Försäljning- och servicevana från butik, reception och restaurang sedan tidigare är meriterande. Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens!

Tjänsterna är säsongsanställning för säsong 2019, perioden april-oktober med varierande schemalagd arbetstid måndag-söndag.

Vi söker nu personal till flera av våra GolfStaranläggningar och ber dig ange vilken/vilka anläggningar som du är mest intresserad av.
Vi kommer löpande att genomföra intervjuer så skicka in din ansökan till maria.graf@golfstar.se snarast. För frågor, ring Maria på 0770-22 00 23

Läs mer om GolfStar och dess anläggningar här!