Jobb:

GolfStar

GolfStar söker kundtjänstmedarbetare

Tjänst:
Kundtjänstmedarbetare
Anläggning:
GolfStar
Företag | klubb:
GolfStar
Tillträde:
Omgående eller efter överenskommelse.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Varaktighet:
Säsongsanställning t.o.m. 2021-10-31, Heltid (100 %)
Lön:
Individuell lönesättning. Kollektivavtal via Unionen
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en kundtjänstmedarbetare

GolfStar växer och driftar i dagsläget 13 golfanläggningar i Stockholmsregionen. Vi behöver nu stärka upp vår Kundtjänst med ytterligare en medarbetare säsongen ut. Som kundtjänstmedarbetare är det dig som våra golfare vänder sig till för att få svar på sina frågor om medlemskap, spel och övriga frågor.

Beskrivning
Kundtjänst sköter all support och administrativt arbete kring medlemmar/medlemskap, så som fakturering, aktivering i GIT, hantering av olika faktura- och betalsystem, bokningar (från privatpersoner och samarbetspartners), aktieägarfrågor & hantering, samt mejl- och telefonsupport. Förutom support gentemot våra kunder är du även en stor support mot våra anläggningar och den personal som arbetar ute på fält. Du ingår i ett tajt Kundtjänstteam som jobbar nära med ekonomi, IT och marknad. Du arbetar på huvudkontoret i Solna, men har möjlighet att även jobba hemifrån vissa dagar. Under vissa perioder kan du även vara lokaliserad och behjälplig ute på anläggningarna.
Arbetet sker i huvudsak mån-fre, men helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social, positiv, älskar att ha kundkontakt och söker ett varierat arbete. Vi ser gärna att du är en person som är stresstålig, flexibel och god kommunikatör. Du är noggrann och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter din förmåga att kunna bemöta såväl våra kunder (medlemmar och gäster) som vår egen personal ute på anläggningarna. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Krav
Goda kunskaper om golf. Utöver din personlighet är det meriterande om du har god datavana samt goda kunskaper inom IT och i GIT (Golfens IT-system).

Tjänsten
Säsongsanställning t.o.m. 2021-10-31, Heltid (100 %), mån-fre, helgarbete kan förekomma.

Tillträde & lön
Omgående, individuell lönesättning. Kollektivavtal via Unionen.

Ansökan
Ansökan skickas till anette.maler@golfstar.se. Vid frågor, kontakta Anette på 0770-22 00 97.