Jobb:

GolfStar

Vill du vara med i vårt team för kundsupport?

Tjänst:
Kundsupport
Anläggning:
GolfStar
Företag | klubb:
GolfStar
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Varaktighet:
Säsong
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med i vårt team för kundsupport? Då ska du höra av dig nu!

GolfStar är Nordens största golfkoncern. Verksamheten omfattar idag drift och utveckling av 13 svenska golfanläggningar med totalt 19 golfbanor, en golfsimulatoranläggning och fler än 50.000 kunder.

Nu under säsong behöver vi stärka upp vår kundsupport där du som medarbetare får en central roll i vår verksamhet och blir den person som våra golfare vänder sig till för att få svar på sina frågor om medlemskap, spel och annat som hör anläggningarna till.

Beskrivning

Kundsupporten sköter främst den administrativa supporten kring medlemmar och medlemskap så som fakturering, aktivering av medlemskap, hantering av olika faktura- och betalsystem, bokningar aktieägarfrågor & hantering. Förutom support gentemot våra kunder är du även en stor support mot vår personal på våra anläggningar. Du ingår i ett tajt supportteam som jobbar nära med ekonomi, IT och marknad. Du arbetar främst från huvudkontoret i Vallentuna, men under vissa perioder kan du även vara lokaliserad och behjälplig ute på anläggningarna. Arbetet sker i huvudsak mån-fre, men helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, positiv, älskar att ha kundkontakt och söker ett varierat arbete. Vi ser gärna att du är en person som är stresstålig, flexibel och god kommunikatör. Du är noggrann och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter din förmåga att kunna bemöta såväl våra kunder som vår egen personal ute på anläggningarna. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Krav

Goda kunskaper om golf. Utöver din personlighet är det meriterande om du har god datavana samt goda kunskaper inom IT och i GIT (Golfens IT-system) och Tidio (ärendehanteringssystem).

Tjänsten

Säsongsanställning mars-september, deltid (50-75 %), mån-fre, helgarbete kan förekomma.

Tillträde & lön

2023-03-01, individuell lönesättning. Kollektivavtal via Unionen.

Ansökan

Ansökan och CV skickas till anette.maler@golfstar.se. Vid frågor, kontakta Anette på 0770-22 00 97.