Jobb:

Skövde Golfklubb

Kansliansvarig sökes till Skövde Golfklubb

Tjänst:
Kansliansvarig
Anläggning:
Skövde Golfklubb
Företag | klubb:
Skövde Golfklubb
Tillträde:
Hösten 2021
Sista ansökan:
Urval sker löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Kansliansvarig sökes till Skövde Golfklubb

Skövde Golfklubb är driver en 27 håls golfanläggning i stark tillväxt. Klubben har genomfört en stor satsning för framtiden och gjort en totalrenovering av 18-hålsbanan. Den nya banan rankas topp-20 i Sverige. Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson i klubbens fortsatta utveckling. Vi har ambitioner att utveckla såväl golfupplevelsen som idrotten och mötesplatsen för våra medlemmar, partners och gäster. Klubben är i grunden en medlemsklubb med förnärvarande 1 700 medlemmar.

Vårt arbete är att skapa en riktigt bra golfupplevelse varje dag, för alla.

Arbetsuppgifter
Med glädje och humor möter vi våra medlemmar, sponsorer och gäster. Du blir ett ansikte utåt i klubben tillsammans med klubbchefen. Du assisterar klubbchefen och leder kansli och reception. Bakom kulisserna är det mycket som behöver klaffa för att skapa den helhet som vi söker. Bland dessa arbetsuppgifter finns medlemsadministration, gästmöten, tävlingshantering, fakturering och uppföljning. Det kan också vara högt och lågt för vad som behövs just för dagen.

Kvalifikationer
Vi hanterar ett större antal digitala verktyg. En god datavana är centralt för att fortsätta den digitala resa som administrativa uppgifter innebär. Bland annat behövs goda kunskaper i delar av officepaketet.

Ordningsam och strukturerad. Vardagen innebär ofta många ärenden samtidigt.

Kommunikation. Du är duktig på att skapa kontakt via personliga möten, över telefon eller i text. Du kommer tillsammans med klubbchefen kommunicera via hemsida och sociala medier med våra medlemmar och gäster.

Viss ekonomihantering finns. Erfarenhet av fakturering är meriterande. Redovisning sköts externt.

Stort intresse och god kännedom om golf. Tävlande är meriterande.

Viktigast av allt är att du verkligen gillar att umgås med människor och att du har bra känsla för hög servicenivå.

Anställningsform
Tillsvidare. 6 mån provanställning. Lön enl överenskommelse. Tillträde under hösten 2021.

Intervjuer och urval sker löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta rekryteringen när rätt person hittats. Skicka in din ansökan snarast. Sök tjänsten genom att maila klubbchef@skovdegk.se. Kontakta Klubbchef Clas Christensson för frågor på 0500411535, eller mail.

Vi ser fram mot din ansökan!