Jobb:

Kårsta Golfklubb

Kårsta Golfklubb söker Klubbchef/VD

Tjänst:
Klubbchef/VD
Anläggning:
Kårsta Golfklubb
Företag | klubb:
Kårsta Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/26 maj 2019
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Kårsta Golfklubb söker Klubbchef/VD.
Kårsta Golfklubb söker ny Klubbchef/VD som vill fortsätta driva utvecklingen av vår verksamhet och anläggning. Vi söker dig som brinner för golf och ledarskap. Är detta din nästa utmaning?

Om Kårsta Golfklubb
Kårsta Golfklubb i Örebro är en familjär och trivsam golfklubb som grundades 1991. Vi är idag ca 1 600 medlemmar och har en aktiv idrottsverksamhet för alla nivåer och åldrar med en framgångsrik barn- och ungdomsverksamheten.

Vår 18-hålsbana består av trevliga och varierande hål som är belägna på öppna ängar och i klurig skogs- och parkmiljö. Utöver banan finns även restaurang, svingstudio, drivingrange, träningsområden och tillhörande fastigheter. Klubben har idag fem årsanställda inklusive Klubbchef/VD samt elva säsongsanställda personal. Personal tillsammans med styrelse, kommittéer och medlemmar arbetar för att uppfylla vår verksamhetsidé och sträva mot vår gemensamma vision.

Vår verksamhetsidé
Kårsta Golfklubb ska erbjuda medlemmar, gäster och samarbetspartners en golfanläggning med hög kvalité och god tillgänglighet i en trivsam miljö.

Vår vision
”Människor ler och längtar tillbaka till Kårsta GK”

Genom vårt arbete med ”Vision 50/50” vill vi vara en mer jämställd och inkluderande golfklubb.
Detta är ett spännande och ibland utmanande arbete som du är med och driver vidare.

Mer information om klubben får du på www.karstagk.se.

Dina arbetsuppgifter
Som klubbchef/vd är du direkt underställd styrelsen och har det övergripande ansvaret att driva och utveckla verksamheten, inklusive bana, marknadsföring, ekonomi och personal. Till din hjälp har du ett härligt gäng kompetenta medarbetare inom bana, träning och administration.

Din profil
För att lyckas krävs det att du är en stabil och lyhörd person med goda kunskaper i ekonomi och ledarskap. Som ledare är du kommunikativ och ger en tydlig inriktning, motiverar och samordnar för att få med dig medarbetare och medlemmar mot gemensamma mål. Du är drivande, utåtriktad och har ett stort intresse för golf som idrott och för den ideella idrottsklubben.

Du behöver ha erfarenhet av marknadsföring och en digital kompetens för att utveckla klubbens relationer genom sociala medier. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och är intresserad av ett arbete som kommer att vara varierande och kräver att du är flexibel, både som person och i dina arbetstider.

Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten och meriterande är erfarenhet av liknande arbete, relevanta utbildningar och en förståelse för att verka i en ideell organisation.

Rekrytering sker löpande.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta nuvarande Klubbchef/VD Fredrik Lager på 019-22 75 27, fredrik.lager@karstagk.se eller vår Vice ordförande Maivor Isaksson på 070-980 37 75, maivor.isaksson@telia.com

Välkommen med din ansökan senast den 26 maj som du sänder till: fredrik.lager@karstagk.se

Läs mer om tjänsten och anläggningen på Kårsta GK:s hemsida