Jobb:

Bråvikens Golfklubb

Klubbchef/VD till Bråvikens Golfklubb och Bråvikens Golf AB

Tjänst:
Klubbchef/VD
Anläggning:
Bråvikens Golfklubb
Företag | klubb:
Bråvikens Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Klubbchef/VD till Bråvikens Golfklubb och Bråvikens Golf AB

Vill du vara med och forma framtidens golfklubb tillsammans med oss?

Då vår nuvarande klubbchef tillträder en nyinrättad roll som sportchef inom organisationen söker vi nu efter hans efterträdare. Vi letar därför efter en ny klubbchef/VD till en av Östergötlands vackraste belägna golfbanor vid Bråvikens södra strand strax utanför Norrköping. Bråvikens Golfklubb erbjuder spel på tre likvärdiga niohålsslingor och en korthålsbana. Banan och tillhörande byggnader är beläget på klubbens egenägda mark. Klubben har varit värd för många tävlingar på Svenska Golftouren med bl a PGA mästerskapen för andra gången tidigare under året. Klubben består idag utav närmare 3400 medlemmar och befinner sig i en positiv trend med fokus inställt på att forma en av landets ledande golfklubbar.

Till rollen som klubbchef/VD söker vi nu efter dig som vill ta ett helhetsansvar gällande klubbens verksamhets-, ekonomi- och personalansvar samt den drivande kraften inom klubbens certifieringsarbete med ISO 9000, ISO 14000 samt GEO-certifiering. Klubben driver också ett stort vattenvårdsprojekt tillsammans med kommunen och länsstyrelsen som kallas Lona-Projektet. Genom ditt samarbete med kollegor, medlemmar, styrelse, sponsorer och övriga intressenter verkar du för en fortsatt positiv utveckling av verksamheten och varumärket i alla avseenden.

Klubbchefen/VD på Bråvikens Golfklubb arbetar direkt underställd styrelsen och leder den dagliga operativa verksamheten med utgångspunkt från uppsatta strategier och mål tillsammans med medarbetare, medlemmar, samarbetspartner och styrelse. Att nuvarande klubbchef kvarstår inom organisationen borgar för stabilitet under den första tiden för nya klubbchefen.

Vi söker nu efter dig som är en lyhörd, engagerad och tydlig ledare som trivs och har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt driva verksamheter med fullt operativt- och resultatansvar. Samtidigt krävs det att du har en prestigelös inställning och förståelse till rollen då uppdraget i en liten organisation medför uppgifter på alla nivåer inom klubben vid behov. Vidare tror vi att du har passion och kunskap för golf och vi ser det som väldigt meriterande om du har en gedigen inblick kring verksamheten på en golfklubb.

Du erbjuds i denna roll möjligheten att få jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor, medlemmar, samarbetspartners, besökare och styrelsemedlemmar. Inom Bråvikens Golfklubb bedrivs verksamhet inom alla nivåer, allt från träning för barn på året runt basis, omfattande damverksamhet med en egen årlig stortävling och en gedigen oldboysverksamhet.

Bråvikens Golfklubb ligger placerat 10 minuters bilresa från centrala Norrköping. Norrköping är en stad i positiv förändring där det byggs tusentals nya bostäder, företag etablerar sig och nya invånare flyttar in. Läs gärna mer om att etablera sig inom kommunen här.

Vid frågor kring rollen eller klubben tveka inte på att kontakta antingen ansvarig rekryterare Rickard Jonsson på 0705-587001eller rickard.jonsson@asb-talents.se, nuvarande klubbchef Jan Monier på 011-340041 eller janne@bragk.se alternativt styrelsens ordförande Lars Ekfeldt på 0708-110525 eller ekfeldt.lars@gmail.com.

Ansökningar till rollen hanteras via AS&B Talents hemsida, för att ta dig direkt till ansökan tryck här >>.

Varmt välkommen med din ansökan till Bråviken – den vänliga golfklubben.