Jobb:

Lidköpings Golfklubb

Vi söker Klubbchef/VD

Tjänst:
Klubbchef/VD
Anläggning:
Lidköpings Golfklubb
Företag | klubb:
Lidköpings Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/15 juli 2019
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

VI SÖKER KLUBBCHEF / VD

Vi söker dig som ska driva och utveckla vår fina golfanläggning. Arbetet innebär att leda klubbens anställda och ideellt arbetande medlemmar i våra ständiga förbättringar av golfbanan och klubben

  • Du är utåtriktad, säljande och drivande
  • Du är en ledare som motiverar och inspirerar
  • Du har ett stort intresse för golf
  • Du vågar ta beslut och får saker att hända
  • Du är strukturerad i ditt arbetssätt

Företaget / Golfklubben

Vi är en etablerad medlemsklubb samt ett aktiebolag med ca 1450 medlemmar och ett stort antal golfaktiviteter för alla åldrar och spelartyper. Vår juniorverksamhet är störst i regionen, med både spets och bredd och seniorerna är många och extremt aktiva, både på golfbanan och i klubblivet. Klubbens medlemmar är mycket aktiva golfare i både tävlingsverksamhet och sällskapsspel. Vi arbetar med golfförbundets utvecklingsprogram Vision 50/50 för en mer jämlik idrott på alla nivåer. 

Vi har duktiga och engagerade medarbetare och klubben har ett stort engagemang bland medlemmarna, där många bidrar med praktiskt arbete för klubben. Det är viktigt att använda våra resurser smart så att vi kan hålla banan fin och servicen på topp för våra medlemmar och gäster.

Tjänsten som Klubbchef

För att lyckas krävs det att du är en stabil och lyhörd person med goda kunskaper i ekonomi och ledarskap. Att hantera kontakter med företag och myndigheter är en viktig del av jobbet. Som ledare är du kommunikativ och ger en tydlig inriktning, motiverar och samordnar för att få med dig medarbetare och medlemmar mot gemensamma mål. Du är drivande, utåtriktad och har ett stort intresse för golf som idrott och för den ideella idrottsklubben. 

Du behöver ha erfarenhet av marknadsföring och en digital kompetens för att utveckla klubbens relationer genom sociala medier. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och är intresserad av ett arbete som kommer att vara varierande och kräver att du är flexibel, både som person och i dina arbetstider.

Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten och meriterande är erfarenhet av liknande arbete, relevanta utbildningar och en förståelse för att verka i en ideell organisation.

Dina arbetsuppgifter

Som klubbchef/vd är du direkt underställd styrelsen och har det övergripande ansvaret att driva och utveckla verksamheten, inklusive bana, marknadsföring, ekonomi och personal. Till din hjälp har du ett härligt gäng kompetenta medarbetare inom bana, träning och administration

Ring gärna och prata med vår ordförande, Janette Roser, tel.070-5423077
Vi arbetar med rekryteringen löpande och vill ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 juli till ordforande@lidkopingsgk.se.

Rekrytering sker löpande.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.

 

"Lidköpings Golfklubb är idrott, friskvård, glädje och gemenskap genom hela livet"

Verksamhetsidé

Lidköpings Golfklubb verkar för att alla våra medlemmar ska kunna spela, träna och tävla utifrån sina egna förutsättningar på en attraktiv golfanläggning.

Värdegrunder

  • Stolthet och omtanke – Vi är stolta över vår golfklubb och vi hjälps åt att vårda den.
  • Vänlighet och öppenhet - Vi hälsar på varandra och är vänliga.
  • Respekt och ödmjukhet – Vi visar respekt för alla på och utanför golfbanan.
  • Glädje och Gemenskap – Vi trivs och har roligt tillsammans.
  • Ärlighet – Golf är ett ärligt spel vilket vi visar i spel och uppträdande.