Jobb:

Lyckorna Golfklubb

Lyckorna Golfklubb söker Administratör/receptionist

Tjänst:
Administratör/receptionist
Anläggning:
Lyckorna Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
28 februari 2021 (En dag kvar)
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare
Lön:
Enl. överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Lyckorna Golfklubb söker Administratör/receptionist

Om jobbet
Vi söker nu dig som gillar att jobba med service och försäljning på vår golfanläggning. Du är utåtriktad, social, gillar ordning och reda samt gillar att möta nya människor. I vår reception tar du emot våra medlemmar, gäster och företagspartners, du svarar i telefon och på e-post. Du är vårt ansikte utåt och den som ger våra kunder ett riktigt bra första intryck.

Det är viktigt att du som person är flexibel och stresstålig då en arbetsdag sällan ser likadan ut och under vissa perioder jobbar vi i högt tempo. Vi jobbar i golfshop/reception och försäljning från shopsortimentet ingår i tjänsten. Du lär dig nya saker snabbt, gillar att utvecklas, har kunden i fokus och god datorvana.

Om du tidigare har jobbat i Golfens IT-System och/eller är en golfspelare så är det meriterande men inget krav.

Tjänsten är deltid och du kommer att få ett schema som innebär helgarbete, Lön enligt överenskommelse.

Du gör din ansökan till Kimmo Holmquist på kimmo.holmquist@lyckornagk.se senast den 28 februari. Frågor om tjänsten besvaras självklart också. Intervjuer på sökande görs löpande.

Varmt välkommen att bli en del av vårt härliga team 2021!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.