Jobb:

Mauritzbergs Slott & Golf

Är du specialist på svensk husmanskost och vill jobba hos oss som bistrokock?

Tjänst:
Bistrokock
Anläggning:
Mauritzbergs Slott & Golf
Företag | klubb:
Mauritzbergs Slott & Golf
Tillträde:
April 2023
Sista ansökan:
2023-02-28 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
6 månader
Lön:
Enligt erfarenhet och ålder. Från 150 kr per timma
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Är du specialist på svensk husmanskost och vill jobba hos oss som bistrokock?

Mauritzbergs Slott & Golf är en komplett anläggning vid havet med flertalet upplevelser under ett och samma tak i ett naturskönt område. Denna internationella anläggning består av en lättpromenerad och populär 18 håls bana, Slottshotell med 44 bäddar och kapell, restauranger, konferenssalar, villor och marina. Denna resort med en 400 årig historia ligger i ett underbart läge vid Bråviken på Vikbolandet, 140 km söder om Stockholm och 35 km öster om Norrköping. Läs mer om oss på mauritzberg.se.

I golfbanans klubbhus ligger härliga och moderna Ebba Grips Bistro, som nu söker en bistrokock med driv, kreativitet och genuint matintresse samt erfarenhet från liknande tjänster. Som vår bistrokock bör du vara van vid att arbeta självständigt, ha höga krav och se det som en självklarhet att allt som serveras är av bästa kvalitet. Goda kunskaper av svensk husmanskost är också meriterande.

Under golfsäsongen serveras dagens lunch tis- till söndag mellan kl. 11:30 och 15:00. Detta är höjdpunkten på dagen för våra golfare och andra lunchgäster.

Tjänsten är en säsongsanställning på upp till 100 % som beräknas från slutet av april till slutet av september, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar ofta helgarbete och, till viss del även, kvällsarbete i vår Slottsrestaurang.

Boende finns på resorten i lägenheter på 32 m2. Bergvärme och solpaneler finns, vilket ger låga kostnader.

Välkommen med din ansökan på e-post till jobb@mauritzberg.se senast den 28 februari 2023.
Märk ansökan med ”bistrokock” och berätta kort om dig själv, vad du gör samt vad du gjort tidigare och varför denna tjänst passar just dig. Intervjuer görs fortlöpande, så vänta inte med att sända din ansökan.

Läs mer om tjänsten här på AFs hemsida>>>

Välkommen!