Jobb:

När Golfklubb

När GK söker klubbchef och receptionsansvarig

Tjänst:
Klubbchef & Receptionsansvarig
Anläggning:
När Golfklubb
Företag | klubb:
När Golfklubb
Tillträde:
Snarast
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

När GK söker klubbchef och receptionsansvarig

När Golfklubb bildades 1987 och är belägen nära havet på sydöstra Gotland. Klubben har en naturskön och välskött 18-hålsbana och ett träningsområde. I vårt vackra klubbhus finns en populär restaurang som arrenderas av vår krögare. Klubben är i tillväxt och för närvarande är vi ca 850 medlemmar. Vi har två administrativa åretruntjänster, en klubbchef och en receptionsansvarig samt ett antal säsongsanställda. Nu söker vi nya krafter till bägge dessa tjänster!

Klubbchef

Som klubbchef är du operativt ansvarig och har personalansvar för klubbens medarbetare. Du är klubbens ansikte utåt, mot medlemmar, gäster, sponsorer och det lokala näringslivet samt har det övergripande ansvaret för att leda och samordna verksamhetens administration och ekonomi.

Under golfsäsongen innefattar arbetet att, tillsammans med receptionsansvarig, leda, samordna och delta i arbetet med att ge service till våra medlemmar och gäster i reception, butik och klubbhus. Under vinterhalvåret är arbetet mer inriktat på planering, utveckling och kontakter med våra olika samarbetspartners.

Vi förväntar oss att du har goda administrativa kunskaper samt förstår dig på ekonomi och it. Du ska ha erfarenhet av själv ge service och ha förmågan att bygga en organisation med engagerade medarbetare. Du har antagligen ledningserfarenhet från turism, service, handel eller liknande. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom till exempel handel, ekonomi eller turism. Det är inte ett krav att du är aktiv golfspelare men du måste ha en grundläggande kunskap om och intresse för golfsport.

Som person förväntar vi oss att du är utåtriktad och trivs med att jobba självständigt med alla typer av människor.

Tjänsten är heltid med möjlighet till viss anpassning. Under april-oktober ingår visst helgarbete efter fastställt schema. Tillträde snarast.

Receptionsansvarig – året runt

Ditt ansvar blir att leda och själv delta i receptionens arbete. Under högsäsongen har du 2-3 medarbetare som du arbetsleder. Du kommer att ingå i ledningsteamet, tillsammans med vår klubbchef och banchef.

Förutom receptionsarbete ingår också en del administrativa uppgifter, uppdatering av hemsida och sociala medier samt daglig tillsyn av lokaler. Under vinterhalvåret handlar arbetet mer om administration, planering och utveckling, tillsammans med klubbchefen.

Du kommer att arbeta i vårt boknings- och medlemssystem GIT, med hemsida/sociala medier och de vanliga Office programmen. Du får utbildning i GIT men ett visst IT-intresse och kunskap är bra att ha.

Du bör ha erfarenhet av daglig planering och arbetsledning och av att själv ge god service. Det är inte ett krav att du är aktiv golfspelare men du måste ha en grundläggande kunskap om och intresse för golfsport.

Vi har inga formella utbildningskrav men tänker oss att du har en gymnasieutbildning i botten kanske med någon form av påbyggnad inom service, ekonomi, turism eller liknande.

Eftersom vår reception är öppen sju dagar i veckan under golfsäsongen innebär tjänsten visst schemalagt arbete på helger. Vår högsäsong är juni-september vilket medför att delar av semestern ska tas ut under vinterhalvåret.

Tjänsten är 50% med möjlighet till utökning. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan till: info@nargk.se