Jobb:

Nyköpings Golfklubb

Vi söker en ny medarbetare till vårt kansli

Tjänst:
Reception/Kansli
Anläggning:
Nyköpings Golfklubb
Företag | klubb:
Ärila Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ny medarbetare till vårt kansli

Din huvudsyssla är att jobba i vår reception med kundmottagning och kassahantering (Boxnet). Hantering av medlemsregister samt bokningar av speltider, golfbilar m m sker i Golfens IT System (GIT). Du kommer också att vara huvudansvarig för bokningar och kontakter kring våra uthyrningshus i Sirvoy. Du ansvarar också för de bokningar som sker via de hotell vi samarbetar med.

Om du har erfarenhet av dessa programvaror och har god kunskap om golf är det förstås meriterande.

Vi är ett litet gäng som jobbar tillsammans och hjälper varandra, så du kommer att bli delaktig i alla övriga sysslor som förekommer i ett Golfkansli såsom tävlingshantering och scoreinmatning mm.

Du gillar liv och rörelse och har förmåga att hantera snabba omkast. Du har lätt för att möta människor i alla åldrar och är duktig på att känna in deras behov och önskemål. Du har ett öppet sinne och bemöter både medlemmar, gäster och kollegor på ett glatt och positivt sätt.

Vi tänker oss att du tidigare har jobbat i kassa/reception – kanske på ett hotell – och att du snabbt lär dig våra rutiner av övriga medarbetare. Du gillar utveckling och är med och tar egna initiativ till förbättring och effektivisering.

Tjänsten är på 75% årsarbetstid, med hög belastning under perioden april–oktober, då det också förekommer helgjobb. Du bör ha B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan snarast.

Gary Cosford
0155-216617, 0155-150932 eller 070-5562663
klubbchef@nykopingsgk.se

 

Nyköpings Golfklubb har cirka 2 500 medlemmar, 2 x 18 hålsbanor, korthålsbana, flera övningsområden, modern driving-range, shop och restaurang. Utöver det har vi också 8 st nybyggda uthyrningshus för golfgäster. Under en säsong spelas det över 50 000 golfronder varav ca 20% av dessa är gästronder. Vi har många tävlingar och återkommande aktiviteter som gör oss till en aktiv och attraktiv klubb. Läs mer om oss och vår historia på www.nykopingsgk.se