Jobb:

Österåkers Golfklubb

Banchef till Österåkers Golfklubb

Tjänst:
Banchef
Anläggning:
Österåkers Golfklubb
Företag | klubb:
Österåkers Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Varaktighet:
Tillsvidare/Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Österåkers Golfklubb söker banchef

Är golf din passion och har du en gedigen erfarenhet inom golfbaneskötsel? Drömmer du om att vara en ledare inom golfvärlden och vara en del av ett ambitiöst team? Då har du nu möjligheten att bli vår nästa Banchef (Superintendent) på Österåkers Golfklubb – en av Sveriges mest spännande och framstående golfanläggningar med en tydlig vision om att nå nya höjder.

VÅR ANLÄGGNING:
Österåkers Golfklubb är inte bara en golfanläggning, det är en komplett destination för golfentusiaster. Med två 18-hålsbanor, en par-3 bana, dubbelsidig driving range och moderna träningsfaciliteter är vår klubb ett paradis för golfälskare. Dessutom har vi två restauranger, en välsorterad golfshop, ett välutrustat klubbhus och en paddelanläggning. Österåkers Golfklubb är inte bara en plats för sport utan en livsstil, och med över 2000 medlemmar strävar vi efter att erbjuda en oslagbar helhetsupplevelse för både medlemmar och besökare.

DITT ANSVAR:
Som Banchef kommer du att ha totalansvar för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på hela anläggningen med våra golfbanor, träningsområden och kringområden. Du kommer att vara ledare för vårt greenkeeper-team och ansvara för daglig planering och koordinering av arbetet tillsammans med vår Head Greenkeeper. Dessutom kommer du att ha långsiktig planering och utveckling av banorna och hela anläggningen med tillhörande budget i samarbete med VD. Under byggnationen av vår nya Västerled-bana kommer du vara delaktig i strategiska beslut gällande skötsel, ha insyn i byggprocessen och strategiska beslut. När banan är färdigställd (hösten 26) så blir även denna juvel en del av ditt ansvarsområde.”

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har en djup passion för golf och gedigen erfarenhet från internationella och nationella toppanläggningar genom eget golfspel eller arbete.
  • Har praktisk erfarenhet från skötsel och drift vid andra toppanläggningar.
  • Är prestigelös och har stark ledarskaps- och kommunikationsförmåga.
  • Har tidigare erfarenhet av personalansvar för 20+ personer.
  • Har förståelse för de höga krav som ställs på finish och engagemang.
  • Har goda engelskkunskaper.
  • Har akademisk utbildning inom banskötsel/course management, inklusive HGU och/eller internationell utbildning (meriterande).

VI ERBJUDER DIG:
På Österåkers Golfklubb får du inte bara en arbetsplats, du får vara en del av en gemenskap och en spännande resa. Vi erbjuder en heltidstjänst med varierande arbetstider beroende på årstiderna (årsarbetstid tillämpas).

SÅ HÄR ANSÖKER DU:
Om du delar vår passion för golf och vill vara en del av det dedikerade teamet på Österåkers Golfklubb, skicka in din ansökan utan helt utan CV eller personligtbrev. Låt oss tillsammans skapa en framtid i framkant för golf i Sverige. Denna rekrytering sker med vår samarbetspartner Next u. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Moa Jacobsson, moa.jacobsson@nextu.se

ANSÖK SNABBT HÄR >>> 

Läs mer om tjänsten här >>>

Välkommen till Österåkers Golfklubb – där passion för golf blir verklighet och framtidens golfupplevelse skapas varje dag!