Jobb:

Österlens Golfklubb

Österlens Golfklubb söker Ekonom/Kanslist 2021

Tjänst:
Ekonom/Kanslist
Anläggning:
Österlens Golfklubb
Företag | klubb:
Österlens Golf AB
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Sista ansökan:
17 september 2021 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Österlens Golfklubb är en medlemsägd och ideell idrottsförening som utifrån en stabil ekonomi vill erbjuda medlemmar och gäster den bästa möjliga totalupplevelsen av vår golfklubb. Klubben har ca 2000 medlemmar och en mycket attraktiv golfanläggning med två fantastiska 18-hålsbanor, korthålsbana, träningsområden och padelbanor. Det natursköna läget precis vid kusten lockar många gäster. Klubben driver två uppskattade restauranger och erbjuder boende på banan. Vi spelar på ordinarie greener så gott som hela året. I samarbete med Wistrand golf har vi ett omfattande utbud av golfträning på alla nivåer.

Vår vision är att vara en av södra Sveriges mest attraktiva golfklubbar för såväl medlemmar som gäster.

Det kräver att vi hela tiden strävar efter successiva förbättringar på alla områden.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla oss vidare.

Vi söker dig som är golfintresserad och med huvudkompetens inom ekonomi samt goda kunskaper inom it.  Som ansvarig för kansliet har du huvudansvaret för vår dagliga hantering av olika ekonomiska transaktioner samt framtagning av olika rapporter till klubbchefen och styrelsen. I rollen ingår även att ha samordningsansvaret för kansliet och vara klubbchefens högra hand. Vi ser också att du har relevant kunskap inom it för att kunna lösa enklare vardagsproblem på kansliet.

Vår filosofi är att alla hjälps åt och att vi löser problem tillsammans likväl som vi gläds åt våra framgångar tillsammans. Det innebär att vi jobbar som ett lag där var och en har sin specialkompetens.

Vi är alla ansiktet utåt och vi tar gemensamt hand om både våra medlemmar och våra gäster på bästa sätt.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint golfintresse, utbildning inom och erfarenhet från att ha arbetat med bokföring, ekonomi- och redovisningsfrågor samt goda kunskaper inom it. Ditt huvudansvar ligger inom administrativa uppgifter men kommer även att ha inslag av operativa och strategiska uppgifter. Goda ledaregenskaper och förmåga att skapa goda relationer ser vi som viktiga i din samordnande roll som kansliansvarig.

Du är en självgående och utvecklingsorienterad person som drivs av att se möjligheter och skapa förbättringar inom ditt område men även i ett helhetsperspektiv.

Ansökan

Om du är intresserad av tjänsten och vill veta mer kan du kontakta klubbchef Mikael Törnberg

Kontaktuppgifter

Klubbchef
Mikael Törnberg
klubbchef@osterlensgk.com
Tfn 0705-491096