Jobb:

Österlens Golfklubb, Djupadal/Lilla Vik

Österlens Golfklubb söker Klubbchef/VD

Tjänst:
Klubbchef/VD
Anläggning:
Österlens Golfklubb, Djupadal/Lilla Vik
Företag | klubb:
Österlens Golfklubb
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Sista ansökan:
1 mars 2020 (Mindre än en vecka kvar.)
Varaktighet:
Tillsvidare
Lön:
Marknadsmässig lön
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Österlens Golfklubb, som i år firar 75 år, är en medlemsägd och ideell idrottsförening som utifrån en stabil ekonomi vill erbjuda medlemmar och gäster den bästa möjliga totalupplevelsen av vår golfklubb. Klubben har ca 2000 medlemmar och en mycket attraktiv golfanläggning med två fantastiska 18-hålsbanor, korthålsbana, träningsområden och padelbanor. Det natursköna läget precis vid kusten lockar många gäster. Klubben driver två uppskattade restauranger och erbjuder boende på banan. Vi spelar på ordinarie greener så gott som hela året. I samarbete med Wistrand golf har vi ett omfattande utbud av golfträning på alla nivåer.

Vår vision är att vara en av södra Sveriges mest attraktiva golfklubbar för såväl medlemmar som gäster. Det kräver att vi hela tiden strävar efter successiva förbättringar på alla områden. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utveckla oss vidare.

Vi söker en efterträdare till vår klubbchef som till sommaren lämnar för nya utmaningar inom golfens värld. Klubben har antagit en strategi som pekar mot en spännande utveckling i flera olika perspektiv där klubbchefens engagemang och entusiasm är avgörande.  Är du en entusiasmerande ledare som vill bygga en stark och trygg organisation omkring dig? Vill du bidra till klubbens utveckling, ett gott värdskap och god service samt vara den som är klubbens ansikte utåt? Då ska du söka tjänsten som klubbchef/VD i Österlens GK.

Som klubbchef/VD har du både en operativ, administrativ och en strategisk roll. Du har det övergripande ansvaret för att driva och utveckla verksamheten i såväl förening som bolag. Du har fullt resultat-, budget- och personalansvar och rapporterar till styrelsen. Som klubbchef/VD är du navet för hela verksamheten och du och dina medarbetare ska bidra till en god klubbkänsla genom att medlemmar och gäster får ett vänligt bemötande, blir sedda och lyssnade på. I din roll ingår även att engagera ideella krafter, stötta kommittéer och ha en god kommunikation med våra samarbetspartners och sponsorer.

Ditt arbete omfattar en stor bredd av verksamhetsområden såsom ekonomi, organisation, personal, arbetsmiljö, fastigheter, golfbanor samt restaurang och boende.Du ska även följa utvecklingen inom branschen och koppla detta till klubbens verksamhet.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint golfintresse, erfarenhet från en ledarposition med både verksamhet- ekonomi- och personalansvar. Vi ser också att du trivs i en roll som innefattar såväl administrativa som operativa och strategiska uppgifter.

Du är en självgående och utvecklingsorienterad person som drivs av att jobba målstyrt och strukturerat med syfte att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet.

Som ledare är du en lyhörd närvarande chef som skapar trygghet för medarbetare och gäster. Du är en person med god problemlösningsförmåga och är tydlig i din kommunikation med alla. Att bygga goda relationer för ett gott samarbete ser du som en självklarhet för att nå goda resultat.

Ansökan

Din ansökan skickar du till golfklubbens ordförande, e-postadress  claes.trollestad@etikkollegiet.se senast 2020-03-01.

Kontaktuppgifter

Claes Trollestad, 070-518 4968

Birgitta Forsström, 070-510 43 01

Christina Yngvesson Truedsson, 070-820 45 08