Jobb:

Östersund-Frösö Golfklubb

Östersund-Frösö Golfklubb söker Receptionist/Administratör

Tjänst:
Receptionist/Administratör
Anläggning:
Östersund-Frösö Golfklubb
Företag | klubb:
Östersund-Frösö Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande
Varaktighet:
50% (med fokus på sommaren)
Lön:
Enl. överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Östersund-Frösö Golfklubb har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till 30-talet. År 1947 bildades grundades officiellt klubben varpå den blev invald som en av landets första klubbar i SGF år 1949. Banans ursprungliga layout har i stort sett lämnats oförändrad sen starten och sträcker sig idag närmare 6000 meter. 
Klubben har för närvarande cirka 1500 medlemmar. Klubben är under tillväxt rörande medlemsantalet, vilket är mycket glädjande, och vi har i dagsläget plats att ta emot ytterligare medlemmar.
Golfklubbens kansli är bemannat vardagar året runt. Under den del av året då banan är stängd har vi kortare öppettider. Vill du kontakta någon av klubbens personal gör du det enklast via telefon eller e-post.
Klubben inrättade december 2004 ett driftbolag som sköter drift och service för klubbens räkning. Där är nu även personalen i huvudsak anställd. Lite förenklat kan man säga att klubben sysslar med idrottsverksamhet såsom tävlingar samt junior- och elitverksamhet medan bolaget ansvarar för bananskötsel, service och underhåll. Anläggningen ägs fortfarande av klubben.
Vi erbjuder även en äventysbana för de minsta, en 9-håls Pay & Play bana, ett förnämligt övningsområde, en välsorterad golfshop och ett mycket uppskattat kök mm.
Vid midsommartid spelar vi golf dygnet runt under midnattsolen!

Östersund-Frösö Golfklubb söker Receptionist/Administratör

Trivs du i en social och omväxlande roll med högt tempo? Är du dessutom en fena på administration och brinner för att leverera förstklassig service? Toppen – då är det dig vi söker!
I rollen som receptionist/administratör kommer du att ansvara för receptionen. Du kommer att ta emot våra golfgäster och medlemmar, besvara och förmedla inkommande samtal samt hantera klubbens info-mail och uppdatering på hemsida.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
• Hantering av medlemsärenden
• Administration av bokningssystem (GIT)
• Administrativa uppgifter i Fortnox
• Kassahantering
• Rapportering

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med fokus på kundservice. Du behärskar Officepaketet och vi vill att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av GIT och Fortnox ser vi det som ett stort plus.

Som person är du relationsskapande och servicemedveten. Du trivs i en omväxlande roll med högt tempo där du självständigt får prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant sätt och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Du är även samarbetsorienterad och arbetar gärna med övriga i teamet för att nå gemensamma mål.
Ansökan
Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker enkelt genom att maila in ditt CV. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till
Anders Wikberg på 070-664 95 75.

Välkommen med din ansökan på mail: klubbchef@ofg.nu

Övrigt
Startdatum: Enligt ök
Omfattning: 50% (med fokus på sommaren)
Ort: Östersund
Anställningsform: Tillsvidare