Jobb:

Linköpings Golfklubb

Reception- och shopansvarig till Linköpings GK

Tjänst:
Reception- och shopansvarig
Anläggning:
Linköpings Golfklubb
Företag | klubb:
Linköpings Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
7 februari 2021 / Löpande

Beskrivning av tjänsten

Reception- och shopansvarig till Linköpings GK

”Fore” vi lov att presentera ditt nya jobb? Sedan invigningen av Linköpings golfklubb 1945 har vi hunnit med mycket roligt, däribland Europatour-tävlingar, Sm-guld (på dam- och herrsidan), utmärkelsen ”årets golfklubb” och mer därtill. Nu söker vi dig som vill leverera förstklassig service till personer som delar ditt intresse för golf!

Om företaget
När en av klubbens grundare, Einar Ryn, i september 1945 för första gången såg det område där golfbanan nu ligger, såg han bara kohagar och kärrområden där dimman låg tät. Knappast kunde väl ens visionären Einar Ryn föreställa sig hur golfbanan i framtiden skulle vara omringad av vägar, universitetet och ett industriområde med snabbväxande högteknologiföretag. Idag är Linköping Golfklubb en knutpunkt för människor i olika åldrar och bakgrund med ett gemensamt intresse, golf. Det spelas närmre 40 000 rundor per år på en hyllad bana som tillsammans med dess engagerade medlemmar, medarbetare och tränare fostrat flertalet framgångsrika golfare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen utgår du ifrån kontoret som ligger i direkt anslutning till receptionen. Receptionen är under säsong bemannad måndag – fredag mellan 07:30 – 19:00 och på helgen 07:30 – 16:00. Under lågsäsong och stundtals under säsong bemannar du själv receptionen där du tar emot besökare, svarar på frågor, servar, tar betalt och säljer de produkter som golfklubben erbjuder dess medlemmar och gäster. Under lågsäsong hanterar du bland annat medlemsförfrågningar, uppsägningar och planerar inför nästa säsong. Frågor som du kan komma att ställas inför är; ”Jag skulle vilja bli medlem, hur går jag tillväga då?”, ”Hur ser lagersaldot ut på bollar, behöver vi beställa fler?”, ”Hur kan vi utveckla våra relationer och komma närmre våra sponsorer?”.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna utöver ovanstående:

  • Leda och administrera tävlingar
  • Tillsammans med klubbchefen driva utvecklingen av verksamheten
  • Följa upp, analysera data och skapa underlag till klubbchef
  • Kommunicera på hemsida och sociala medier
  • Hantera medlemsförfrågningar
  • Under säsong bemanna, leda och fördela arbetet i shopen

Din profil
Vi på Linköpings GK erbjuder dig en varierad roll med en stor portion service och administration. Det är därför viktigt att du som söker har lätt för att strukturera ditt arbete, skifta fokus och är en fena på att skapa struktur i såväl mailinkorg som arbetssätt. Våra medlemmar och gäster är det viktigaste vi har och vår shop/reception är det första man möts av. Ett professionellt bemötande ser vi som en självklarhet och vi tror att du som söker delar vår syn och förmår få andra att förstå vikten av ett gott första intryck.

Utöver ovan ser vi att du:

  • Ordning och reda
  • Trivs med ”många bollar i luften”.
  • Delar våra medlemmar och gästers intresse för golf
  • Goda kunskaper i office paketet

Vad erbjuder vi?
Här erbjuds du en roll i en organisation på åtta personer med högt i tak som ser fram emot att ta del av din kunskap och dela med sig av sin egen. Utöver miljön på golfklubben erbjuds du friskvårdsbidrag och förmånliga priser på golfutrustning. Vi har många idéer som i linje med kommunens slogan ska bli verklighet. För rätt person finns goda möjligheter att både påverka framtiden och utvecklas i rollen. Anställningen går under Linköpings Golf AB som ägs av föreningen. Den inleds med en projektanställning på procent enligt överenskommelse och det finns goda möjligheter till fast anställning.

På Linköpings Golfklubb värdesätter vi de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Linköpings Golfklubb med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult rasmus.rosander@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se.
Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Gör din ansökan här >>>.