Jobb:

Linköpings Golfklubb

Receptionsansvarig till Linköpings Golfklubb

Tjänst:
Receptionsansvarig
Anläggning:
Linköpings Golfklubb
Företag | klubb:
Linköpings Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande.

Beskrivning av tjänsten

Receptionsansvarig till Linköpings Golfklubb

”Fore” vi lov att presentera ditt nya jobb? 2020 fyller Linköpings Golfklubb 75 år. På 75 år har vi hunnit med mycket roligt, däribland Europatour-tävlingar, Sm-guld (på dam- och herrsidan), utmärkelsen ”årets golfklubb” och mer därtill. Nu söker vi dig som vill leverera förstklassig service till personer som delar ditt intresse för golf!

Om företaget
När en av klubbens grundare, Einar Ryn, i september 1945 för första gången såg det område där golfbanan nu ligger, såg han bara kohagar och kärrområden där dimman låg tät. Knappast kunde väl ens visionären Einar Ryn föreställa sig hur golfbanan i framtiden skulle vara omringad av vägar, universitetet och ett industriområde med snabbväxande högteknologiföretag. Idag är Linköping Golfklubb en knutpunkt för människor i olika åldrar och bakgrund med ett gemensamt intresse, golf. Det spelas närmre 32 000 rundor per år på en hyllad bana som tillsammans med dess engagerade medlemmar, medarbetare och tränare fostrat flertalet framgångsrika golfare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen utgår du ifrån shop och reception som under säsong är bemannad måndag – fredag mellan 07:30 – 19:00 och på helgen 07:30 – 16:00. Du tar emot besökare, svarar på frågor, servar, tar betalt och säljer de produkter som golfklubben erbjuder dess medlemmar och gäster. Frågor som du kan komma att ställas inför är; ”Jag skulle vilja bli medlem, hur går jag tillväga då?”, ”Hur ser lagersaldot ut på bollar, behöver vi beställa fler?”, ”Hur kan vi utveckla våra relationer och komma närmre våra sponsorer?”.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna utöver ovanstående:
• Leda och administrera tävlingar
• Tillsammans med stabsfunktionen driva utvecklingsprojekt
• Följa upp och analysera data
• Kommunicera på hemsida och sociala medier

Din profil
Våra medlemmar och gäster är det viktigaste vi har och vår shop/reception är det första man möts av. Ett professionellt bemötande ser vi som en självklarhet och vi tror att du som söker delar vår syn.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
• Trivs med ”många bollar i luften”.
• Delar våra medlemmar och gästers intresse för golf
• Är en fena på att skapa struktur i metoder och arbetssätt
• Har erfarenhet av försäljning

Vad erbjuder vi?
Här erbjuds du en roll i en organisation på åtta personer med högt i tak som ser fram emot att ta del av din kunskap och dela med sig av sin egen. Vi har många idéer som i linje med kommunens slogan ska bli verklighet. För rätt person finns goda möjligheter att både påverka framtiden och utvecklas i rollen. Utöver en utvecklingsorienterad organisation och en härlig arbetsmiljö erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatt i restaurangen och förmånliga priser på golfutrustning.

Anställningen går under Linköpings Golf AB som ägs av föreningen. Den inleds med en projektanställning från april till och med oktober och det finns goda möjligheter till fast anställning efter säsongen.

På Linköpings Golfklubb värdesätter vi de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Linköpings Golfklubb med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus.rosander@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu - https://ansok.skill.se/lediga-jobb/4995