Jobb:

Ronneby Golfklubb

Ronneby Golfklubb söker ny Klubbchef

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Ronneby Golfklubb
Företag | klubb:
Ronneby Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande urval / 12 augusti 2022
Varaktighet:
Tillsvidare/Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Ronneby Golfklubb söker ny Klubbchef

Ronneby Golfklubb har en vacker natur med härliga vyer belägen i direkt anslutning till Ronnebys vackra brunnspark. Vi har idag ca 1000 medlemmar och strävar hela tiden efter att utveckla vår anläggning för att ge våra medlemmar och gäster bästa möjliga service.

Som klubbchef är du ansvarig för att tillsammans med styrelsen ta fram verksamhetsplaner och säkerställa att de genomförs tillsammans med klubbens engagerade medarbetare och samarbetspartners.

För oss är våra medlemmar kärnan i vår verksamhet och det är därför viktigt att du är lyhörd, tydlig i din kommunikation och tillgänglig.

I dagsläget består organisationen utöver klubbchef av tio anställda. Dessutom har klubbchef ansvar för samarbetsavtal etc. med klubbens entreprenörer, pro/shop samt restaurang.

Ansvarsområden:
* Planera, leda, följa upp och utveckla verksamheten
* Personalansvar och ledning
* Ekonomi, budget och uppföljning
* Kommunikation, sponsring och marknadsföring

Att utveckla partnersamarbeten och att hantera kontakter med kommun, länsstyrelse och myndigheter är också viktiga arbetsuppgifter.

Med din erfarenhet har du förståelse för vad det innebär att driva och sköta en verksamhet med medarbetare, entreprenörer och ideella krafter.

Du är bekväm med den administration som förväntas av en klubbchef och den digitala utvecklingen.

Erfarenhet från golfens värld och föreningsliv är meriterande.

Klubben är öppen för diskussion kring anställningsform och villkor utifrån dina önskemål och de säsongsmässiga utmaningar det finns för en golfklubb

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 12/8 2022 med CV, referenser samt löneanspråk till: styrelsen@ronnebygk.se

Urval sker löpande, varför tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ordförande, Thommy Persson 0708–787479 eller vice ordförande, Gunnar Cornelius 0707-858785