Jobb:

Sala Golfklubb

Sala Golfklubb söker en Klubbchef/VD

Tjänst:
Klubbchef/VD
Anläggning:
Sala Golfklubb
Företag | klubb:
Fallet Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
1 mars 2023 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Tillsvidare/Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Sala Golfklubb söker en Klubbchef/VD

Sala Golfklubb är en 27-hålsanläggning, belägen i Västmanland (nästan på gränsen till Uppland) 8 km från Sala. Klubben bildades 1970 och har ca 1200 medlemmar. Från start 9 hål, utökad till 18-hål 1989 och 2003 öppnades de senaste 9-hålen för spel. 2001 övergick driften av anläggningen till Fallet Golf AB. Vi har huvudbana 18 hål samt en 9 hålsbana som även fungerar som Pay and play. Shop/Pro/Range och Restaurang drivs på entreprenad. På anläggningen finns 11 stugor för uthyrning samt ca. 20 ställplatser.

Klubbchefen, som även är VD i bolaget, är navet och drivkraften i verksamheten.

Sala Golfklubb söker en Klubbchef/VD
Sala Golfklubb, med sina 53 år i branschen har utvecklats till en attraktiv golfbana både för medlemmar och för gäster. Som klubbchef är du direkt underställd styrelsen och du har det yttersta ansvaret att erbjuda medlemmar, partners och gäster en riktigt härlig golfupplevelse. Tjänsten är heltid.

Vem söker vi?
Med din erfarenhet har du förståelse för vad det innebär att driva och sköta en verksamhet med medarbetare, entreprenörer och ideella krafter.
När jobb ska utföras så är du inte blyg att kavla upp ärmarna och göra jobbet själv, eller tillsammans med dina medarbetare. Du har drivet att lösa arbetsuppgifter utan att de blir tilldelade till dig och har blicken och känslan att lätt kunna prioritera vad som är viktigast.
Du har byggt upp ett bra lokalt nätverk i regionen, har bra koll på den senaste utvecklingen inom golfen och golfsverige, samt har ett strategiskt affärs- och ett marknadstänk. Vi ser att du vill utveckla dig själv och andra, och kan leda och motivera människor. Du är bekväm med den administration som förväntas av en klubbchef/VD och den digitala utvecklingen. Du är ödmjuk inför dina relationsbyggande uppgifter och är ansiktet utåt mot våra medlemmar, gäster och partners.
Att du själv spelar golf ser vi som en självklarhet.

Vi på Sala Golfklubb erbjuder
Du får en spännande och viktig roll med möjlighet att sätta din egen prägel på rollen – i en golfklubb som är i positiv förändring och tillväxt med många nya medlemmar och samarbetspartners. Du kommer att vara en viktig nyckelspelare för Sala Golfklubbs fortsatta utveckling.

Denna rekrytering sker med vår samarbetspartner NXTjobb.
Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på nxtjobb.se här >>> 

Välkommen med din ansökan!