Jobb:

Saltsjöbadens GK

Saltsjöbadens Golfklubb söker receptionist

Tjänst:
Receptionist
Anläggning:
Saltsjöbadens GK
Företag | klubb:
Saltsjöbadens GK
Tillträde:
April 2020
Sista ansökan:
Löpande
Varaktighet:
Säsongsanställning april-oktober
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Saltsjöbadens Golfklubb söker Receptionist

Saltsjöbadens Golfklubb är en modern golfklubb med anrik historia, grundad 1929. Klubben har en anläggning med 27 hål belägen endast 15 min från centrala Stockholm och vi har idag över 2 000 medlemmar och en av Sveriges största ungdomsverksamheter. Vi besöks årligen av ca 5 000 gäster.

För säsongen 2020 söker vi nu Dig som vill bli en del av vårt serivceteam.

Du ingår i ett team där trivsel, kvalité och god service är våra ledord. Din huvuduppgift är att vara klubbens ansikte utåt, att ta emot medlemmar och gäster på ett positivt sätt.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att vara tillgänglig i receptionen för tidbokning, ankomstregistrering och betalning, att se till att reception, entré och kringområden är i god ordning, att bistå vid tävlingar och andra event.

Vi söker Dig som är öppen och glad och som med ett vänligt bemötande vill ge god service. Du är noggrann och med initiativförmåga. Arbetet har ofta högt tempo och flera arbetsuppgifter behöver ibland hanteras samtidigt.

Du är van datoranvändare med goda kunskaper i Office. Erfarenhet av arbete med golfens IT-system GIT samt Boxnet kassasystem är meriterande.

Tjänsten innebär en säsongsanställning från april-oktober 2020. Vi tillämpar schemalagd arbetstid inklusive helgarbete.

Välkommen med Din ansökan till klubbchef@saltsjobadengk.se. Eventuella frågor besvaras av Mats Candinger, klubbchef, 0708-584026.