Jobb:

Särö Golf Club

Särö Golf Club söker kanslist

Tjänst:
Kanslist
Anläggning:
Särö Golf Club
Företag | klubb:
Särö Golf Club
Tillträde:
ca mars 2021
Sista ansökan:
29 januari 2021
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare
Lön:
Enl. överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Särö Golf Club söker kanslist

Mitt i Särö söder om Göteborg ligger ”klubben mitt i byn” Särö GC. Vi är en liten familjär klubb med två 9-håls slingor. Vår parkbana är en av Sveriges bästa par-3 banor. Vi har en mycket positiv utveckling för klubben med ökande medlemsantal och gästspel samt en stor juniorverksamhet. Vi ser ljust på framtiden och satsar nu vidare på flera olika sätt för att utveckla vår verksamhet och anläggning.

Om tjänsten

I rollen som kanslist hos oss möter du dagligen våra medlemmar och gäster i vår reception. Du blir därmed vårt ansikte utåt och en viktig nyckelperson i verksamheten. Vi erbjuder ett socialt, varierande och roligt arbete i en positiv miljö.

Vi söker en person som kan ta ansvar för vårt kansli och ge service på högsta nivå till våra medlemmar och gäster. I tjänsten ingår även försäljning, administration och marknadsföring/kommunikation via hemsida, nyhetsbrev och sociala medier.

Din profil

Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper. Du är en öppen, social person som har ett positivt bemötande gentemot andra och förstår hur viktigt det är med god service. Du är ordningsam, strukturerad och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra.

Tidigare arbete i reception/kansli på golfklubb är mycket meriterande men erfarenhet från serviceyrke med försäljning och kundmottagande i allmänhet är också positivt. Har du arbetat administrativt med exempelvis kundregister, fakturahantering, bokningssystem är det ett stort plus.

Vi ser gärna att du spelar golf men vi ser det inte som ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start ca mars 2021. Vi tillämpar differentierad arbetstid sett över året och helgarbete förekommer. Anställningen omfattas av kollektivavtal med Gröna Arbetsgivare och Unionen.

Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till kansli@sarogc.se senast 2021-01-29 men gärna tidigare. Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Klubbchef Peter Brattberg via e-post eller tel. 0730-434994.

Varmt välkommen med din ansökan!