Jobb:

Skellefteå Golfklubb

Skellefteå Golfklubb söker ny Klubbchef

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Skellefteå Golfklubb
Företag | klubb:
Skellefteå Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
1 december 2019 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Heltid, Tillsvidare

Beskrivning av tjänsten

Skellefteå Golfklubb söker ny Klubbchef

Vi söker en klubbchef med uppdrag att leda oss mot målet att erbjuda Norrlands bästa golfanläggning. Staden Skellefteå är i ett starkt expansivt läge och Skellefteå golfklubb ser en spännande utveckling framåt. Verksamheten omfattar 27 hål, 9 hål pay & play samt en shop. Klubben har 1 500 medlemmar med ett stort engagemang. Vi har idag 4,5 helårsanställda och ca 10 säsongsanställda.

Information om tjänsten
Som klubbchef på Skellefteå Golfklubb är du klubbens ansikte utåt och har fullt resultat-, budget- och personalansvar. Ditt uppdrag är att driva och vidareutveckla verksamheten mot uppsatta mål och att förbereda och genomföra styrelsebeslut. Din roll är att leda, samordna och utveckla personalen i deras dagliga arbete och även stötta våra olika kommittéer i deras arbete.

Du ska ha en tydlig och transparent kommunikation mellan klubben, ideellt engagerade, styrelsen, medlemmar, gäster och omvärlden. Din roll är även att driva marknadsföring och försäljning och utveckla klubbens erbjudanden.

För att nå uppsatta mål är det viktigt att du sätter stort värde i att klubbens medlemmar, sponsorer och gäster erbjuds en golfupplevelse av högsta klass i fråga om bemötande, service, spelkultur och en golfbana i toppklass. Klubbchefen rapporterar till styrelsen. Tjänsten är placerad i Skellefteå och startdatum 2020-01-01 eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som
har erfarenhet av att leda personal i förändrings- och utvecklingsarbete. Du har erfarenhet från ledande befattning som innefattat ekonomi och marknadsföring. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som är stabil, handlingskraftig och resultatinriktad. Du har förmågan att driva idéer och projekt från planerande till genomförande. Som ledare är du både inspirerande och entusiasmerande och har förmågan att bygga en stark och trygg organisation omkring dig. Som person är du strukturerad och flexibel vilket gör att du har god förmåga att hantera skiftande aktiviteter och händelser. Du är en förtroendeingivande och lyhörd lagspelare med sinne för detaljer utan att förlora ditt helikopterperspektiv.

Vi samarbetar med Ghost Competence som hjälper oss med rekryteringsprocessen, dock kommer du att bli direktanställd av Skellefteå GK.

All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 1 december.

START: 2020-01-01 eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
SISTA ANSÖKNINGSDAG 1/12
ORT: Skellefteå
KONTAKT: Ola Lindberg

Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ola Lindberg.

<<SÖK JOBBET>>