Jobb:

Stenungsund Golfklubb

Stenungsund GK söker Klubbchef

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Stenungsund Golfklubb
Företag | klubb:
Stenungsund Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
10 december 2022

Beskrivning av tjänsten

Klubbchef Stenungsund GK

Allmänt

Vi söker en ny klubbchef som vill vara med och leda och driva vår klubb. Stenungsund GK är en 18 håls anläggning strax utanför Stenungsund.
Klubben bildades 1992 och har ca 1400 medlemmar. Vi har under de senaste åren utvecklat banan och vår verksamhet. Restaurangverksamhet och träningsverksamhet drivs på entreprenad.

Klubbchefen är en person som fungerar som navet för vår verksamhet. Arbetet innebär operativt ansvar för den dagliga verksamheten.  Som klubbchef har du ett helhetsansvar med uppgift att driva och utveckla vår verksamhet och anläggning. Du samverkar också med Svenska golfförbundet, distriktet BDGF och andra golfklubbar. Rapportering sker till styrelse.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär ett operativt ansvar för den dagliga driften, men också kontakter med tex. Bank, Myndighet och Sponsorer.

I rollen ingår ett arbetsmiljöansvar  samt utvecklingsansvar för personal.

Tjänsten innebär resultatansvar och huvudansvar för såväl förening som aktiebolag. Arbetet innefattar också ansvar för anställd personal. Arbetet innehåller en mängd kontakter med medlemmar, gäster, leverantörer och sponsorer. Rapportering sker till Styrelse. Greenkeeper har huvudansvaret för banan och dess skötsel och rapporterar till klubbchef.

Om dig

Du är en engagerad ledare som är intresserad av ständig förbättring av golfupplevelse från besökare utan också arbetssätt med tillhörande rutiner. Du brinner för golf och ser att du med dina egenskaper kan bidra och utveckla Stenungsund GK. Vi tror att du har arbetat inom service/idrottsverksamhet tidigare. Vi tror också att du har god erfarenhet av ledarskap och personalfrågor samt kunskaper inom ekonomi, och kan leda budgetarbete och framtagning av prognoser.  Du kan arbeta i ett högt tempo med kvalitet i leverans. Erfarenhet av att driva en golfklubb är meriterande, men inte ett krav.

Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande under säsong och vi tillämpar årsarbetstid.

Din ansökan skickar du till  lars.olsson100@gmail.com. Senast 10 dec  2022.

Har du frågor så kontaktar du   Lars Olsson tel. 0736-885253.