Jobb:

Svenska Golfförbundet

Digital, driven kommunikatör med pedagogiskt fokus till Svenska Golfförbundet i Stockholm

Tjänst:
Kommunikatör
Anläggning:
Svenska Golfförbundet
Företag | klubb:
Svenska Golfförbundet
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Snarast/Löpande

Beskrivning av tjänsten

Digital, driven kommunikatör med pedagogiskt fokus till Svenska Golfförbundet i Stockholm

Brinner du för det digitala, pedagogik och kommunikation? Är jämställdhet, inkludering och individutveckling också viktiga frågor för dig? Här får du möjlighet att arbeta i ett förbund där både idrottsrörelse och marknad påverkar vardagen, och som bidrar till utvecklingen av en av Sveriges största idrotter. Rollen är utvecklande och värdeskapande då du får vara med och bidra till lärande genom att skapa digitala utbildningar.

Om tjänsten

När man kommer in i lokalerna hos Svenska Golfförbundet får man en känsla av samhörighet, driv och utvecklingsfokus. Som digital kommunikatör kommer du bli en del av ett sammansvetsat lag på kommunikationsavdelningen som idag består av sex personer, däribland Ove som är kommunikationschef. Ove tror på att ge mycket frihet under ansvar samtidigt som han finns där och coachar när du behöver stöttning.

Rollen som digital kommunikatör innebär att projektleda skapandet, men också att göra innehåll till olika typer av digitala utbildningar genom tutorials och e-Learning. Vi söker dig som har vana att jobba med text, bilder, video och att skapa lärande material. Genom omvärldsanalys och mycket kontakt med golfklubbar runt om i landet, där du också är ute på klubbarna emellanåt för att få insikter, arbetar du med att samla in information kring utbildningsbehov för att därefter skapa utbildningsmaterial till Golfsverige.

Du erbjuds

 • En helt ny roll där du får vara med och forma rollen efter din expertis
 • En arbetsmiljö där stämning och kultur är högt prioriterat och där personalomsättningen är mycket låg
 • En självständig roll där du får fatta egna beslut och där du får ta tillvara på din kreativa och kommunikativa sida

Arbetsuppgifter

 • Genom kontakt med kollegor, golfklubbar och golfare runt om i Sverige samlar du information om utbildningsbehov och skapar därefter pedagogiskt utbildningsmaterial som paketeras digitalt
 • Du projektleder flera olika utbildningsinsatser där du också skapar digitalt utbildningsmaterial (t ex tutorials/video, bild/illustrationer och text)
 • Utvärderar och kvalitetssäkrar det utbildningsmaterial du skapar
 • Jobbar med analys av utbildningar för att hela tiden förädla dem
 • Utbilda vid behov

Vi söker dig som

Det absolut viktigaste i denna rekrytering är din personlighet, prestigelösa inställning samt ditt inre driv. Förutom det ser vi också att du har minst några års tidigare erfarenhet av att ha jobbat med digital kommunikation och utbildningsmaterial, exempelvis e-learning. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du behöver använda dig av båda språk i arbetet. Du är även en fena på att komma med nya initiativ och att skapa digitalt innehåll.

Ett plus är det förstås om du är intresserad av idrott och lite extra stort plus om du är intresserad av golf och kanske har provat eller spelar. Det är även ett plus om du har b-körkort, dock inget krav.

Som person är du:

 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga och trivs med flera olika kontaktytor och samarbetspartners samt uttrycker dig väl i både tal och skrift
 • Problemlösande på så sätt att du vågar driva ditt arbete framåt, om du stöter på hinder är du fokuserad på att lösa detta och hitta den bästa vägen framåt
 • Initiativtagande och orädd, du vågar komma med idéer och förslag på nya arbetssätt och vågar testa dig fram och ta egna beslut trots att du inte alltid har all förkunskap

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
 • Placering: Skanstull, Centrala Stockholm
 • Ansökan: Skicka din ansökan med CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid din motivering/ ditt intresse för tjänsten. Vi kommer även begära utdrag ur belastingsregistret i denna process då det är ett krav för alla som anställs hos Svenska Golfförbundet
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska Golfförbundets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Svenska Golfförbundet arbetar både mot aktörer såsom golfklubbar men också gentemot golfare. De servar idag 455 golfklubbar och Golfsverige utgörs av drygt 480 000 golfare. Förbundet har idag 65 anställda. Golf är en av de största idrotterna i Sverige och landets golfklubbar skapar årligen en rad värden utan något större samhällsstöd. Vi ska därför tillsammans arbeta för att öka kunskapen i samhället om golfsportens fördelar, såväl centralt som lokalt.

 

 

Skicka ansökan