Jobb:

Svenska Golfförbundet

Svenska Golfförbundet söker en Tournament Coordinator (sommarjobb)

Tjänst:
Tournament Coordinator (sommarjobb)
Anläggning:
Svenska Golfförbundet
Företag | klubb:
Svenska Golfförbundet
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
31 januari 2020
Varaktighet:
(sommarjobb)

Beskrivning av tjänsten

Tournament Coordinator (sommarjobb)

Brinner du för tävlingsgolf och söker sommarjobb? Då har vi ett toppenjobb för dig. Som Tournament Coordinator (TC) jobbar du med Svenska Golfförbundets juniortävlingar och Swedish Golf Tour. Precis som namnet anger koordinerar och administrerar du tävlingarna på plats.

Om dig
Vi söker en person med stort ansvarstagande och som älskar att jobba i team. Du har goda datorkunskaper, och då speciellt i Office-paketet. Har du även erfarenhet av Golfens IT-system ser vi det som ett plus.

Du tycker om att skriva texter och ta foton, har lätt för att kommunicera med människor och sätter stort värde vid service. Du pratar och skriver på svenska och engelska utan problem. B-körkort krävs för arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Dina uppgifter varierar från tävling till tävling och tjänsten kan innebära arbete från norr till söder. Det spelar ingen roll var i Sverige du bor, så länge du har nära till kommunikationer. Arbetet är uppdragsbaserat och varje uppdrag brukar vanligtvis vara mellan 4 och 7 arbetsdagar.

Några av dina arbetsuppgifter

  • Administrera tävlingen i Golfens IT-system.
  • Ta emot spelarnas resultat.
  • Skriva artiklar och ta fotografier.
  • Transportera skyltmaterial till tävlingarna.
  • Utbilda ideella funktionärer på arrangerande golfklubb.

Övrigt
Tjänsten är uppdragsbaserad och arvoderas enligt fast arvode per dag. Timmar utöver detta ersätts med timersättning. Lönen är avtalsenlig via kollektivavtal med Unionen.

Tjänsten går bra att kombinera med studier.

Låter detta intressant och du vill ha ett riktigt roligt sommarjobb, tveka då inte att skicka in din ansökan till oss på Svenska Golfförbundet!

Senast den 31 januari 2020 behöver vi din ansökan.

Läs mer om Svenska Golfförbundet och tjänsten här...