Jobb:

Svenska Golfförbundet

Svenska Golfförbundet söker Utbildningsansvarig för GIT

Tjänst:
Utbildningsansvarig för GIT
Anläggning:
Svenska Golfförbundet
Företag | klubb:
Svenska Golfförbundet
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
17 januari 2022 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare. 6 mån provanställning.
Lön:
Enl. överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Svenska Golfförbundet söker utbildningsansvarig för GIT

Är du en driven utbildare och kommunikatör? Vill du bidra till Golfsveriges utveckling genom att utbilda i golfens verksamhetssystem GIT? Då är du välkommen att söka tjänsten som ansvarig för utbildning och digital implementation i GIT på Svenska Golfförbundet.

Du kommer att bli en del av ett engagerat team på åtta personer som arbetar med GIT, varav fyra i utvecklingsteamet och fyra i supportteamet. Samtliga arbetar med utveckling och förvaltning av GIT och dess kringprodukter, inklusive att producera och leverera utbildningar och utbildningsmaterial.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:

  • Samordna, planera och hålla utbildningar runt om i Golfsverige, för de golfklubbar och golfspelare som använder tjänsterna. Utbildningarna genomförs både digitalt och fysiskt, i våra egna lokaler i Stockholm eller på annan ort.
  • Gå igenom det material som finns, förnya och förbättra det samt förbereda utbildningar för befintliga och nya funktioner i GIT.
  • Skapa pedagogiskt material för självstudier.

Anställningen är tillsvidare, heltid och med inledande provanställning om 6 månader. Start enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 17 januari 2022.

Rekryteringen sköts av 2complete: Läs mer om tjänsten och ansök här >>>