Jobb:

Täby Golfklubb

Täby Golfklubb söker en medarbetare till vår reception och shop

Tjänst:
Reception och Shop
Anläggning:
Täby Golfklubb
Företag | klubb:
Täby Golf AB
Tillträde:
Mars 2023
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Täby GK söker en medarbetare till vår reception och shop

Strax norr om Stockholm, på en halvö Vallentunasjön, byggdes på 70-talet en omväxlande bana i en fantastisk natur i direkt närhet till vattnet. Klubben är medlemsägd och värdesätter förstklassig service och familjär känsla. Vi är en aktiv klubb med en stor verksamhet.

Vad vi söker?

Vi söker en medarbetare till vår reception och shop. Tjänsten sträcker sig till Mars – Oktober.

Du kommer att vara en del av teamet som välkomnar våra gäster vid ankomst och önskar dem en trevlig dag. Våra medlemmar och deras gäster är vårt fokus, där vår målsättning är att ge den bästa och trevligaste servicen inom golfen.

Vi söker dig som är en driven, engagerad, positiv och noggrann person, gärna med tidigare erfarenhet från receptionsarbete och butiksförsäljning. Att ge service av högsta kvalitet är naturligt för dig, där vi även tror att du är nyfiken och framåt. Du är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är van att arbeta under en tidvis hög arbetsbelastning. Viktigast att du har ett eget driv, kan ta tag i det som behöver göras och gillar att ha egna ansvarsområden i en rolig och stimulerande miljö.

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt receptionsarbete samt försäljning i shopen. Vi är ett relativt litet och sammansvetsat team, varför arbetsuppgifterna kan vara omväxlande. Ett fokusområde är vår kommunikation, vana vid sociala medier eller annan erfarenhet av kommunikation är ett plus. Vi ser gärna att du spelar golf eller har kännedom om spelet.
B-körkort och tillgång till bil är viktigt då vi saknar kollektiva kommunikationer.  
Arbetstiden innefattar även helgarbete.

Mer information om Täby Golfklubb finns på:
www.tabygk.se

Din ansökan med referenser vill vi gärna att du skickar omgående, intervjuer sker löpande.
Tillträde mars 2023

Vid frågor kontakta till Vd/klubbchef Robert Edholm på 08-510 232 61

Ansökan skickas till robert@tabygk.se