Jobb:

Tortuna Golfklubb

Klubbchef som kan kavla upp ärmarna

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Tortuna Golfklubb
Företag | klubb:
Tortuna Golfklubb
Tillträde:
Enl överenskommelse
Sista ansökan:
31 maj 2022/Löpande
Varaktighet:
Heltid, tillsvidareanställd
Lön:
Enl överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Tortuna Golfklubb söker en driven och ambitiös klubbchef. Vi har med våra 32 år i branschen utvecklats till en attraktiv golfbana både för medlemmar och för gäster. Som klubbchef är du direkt underställd styrelsen och du har det yttersta ansvaret att erbjuda medlemmar, partners och gäster en riktigt härlig golfupplevelse. Tjänsten är heltid med möjlighet till viss anpassning. Under april-oktober förekommer det helgarbete efter fastställt schema. Tillträde sker till hösten 2022.
Klubbens vision är gemenskapen i centrum, med delaktighet, engagemang och en familjär stämning. Tortuna Golfklubb inesterar i sina medlemmar, utvecklar spelare efter allas förutsättningar och utövar idrotten golf. 

Vårt mål - att du som medlem har hittat hem.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Med din erfarenhet har du förståelse för vad det innebär att driva och sköta en verksamhet med medarbetare, entreprenörer och ideella krafter.
När jobb ska utföras så är du inte blyg att kavla upp ärmarna och göra jobbet själv, eller tillsammans med dina medarbetare. Du har drivet att lösa arbetsuppgifter utan att de blir tilldelade till dig och har blicken och känslan att lätt kunna prioritera vad som är viktigast.

Du har byggt upp ett bra lokalt nätverk i regionen, har bra koll på den senaste utvecklingen inom golfen och golfsverige, samt har ett strategiskt affärs- och ett marknadstänk. Vi ser att du vill utveckla dig själv och andra, och kan leda och motivera människor. Du är bekväm med den administration som förväntas av en klubbchef och den digitala utvecklingen. Du är ödmjuk inför dina relationsbyggande uppgifter och är ansiktet utåt mot våra medlemmar, gäster och partners. Att du själv spelar golf ser vi som en självklarhet.

Du får en spännande och viktig roll med möjlighet att sätta din egen prägel på rollen – i en golfklubb som är i positiv förändring och tillväxt med många nya medlemmar och samarbetspartners. Du kommer att vara en viktig nyckelspelare för Tortuna Golfklubbs fortsatta utveckling.

Ansökan

Denna rekrytering sker med vår samarbetspartner NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktuppgifter

Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00

Skicka ansökan