Jobb:

Växjö Golfklubb

Växjö Golfklubb söker en Idrottschef

Tjänst:
Idrottschef
Anläggning:
Växjö Golfklubb
Företag | klubb:
Växjö Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/15 oktober 2021
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Växjö Golfklubb söker en Idrottschef

Om Växjö Golfklubb

Växjö Golfklubb är en del av expansiva Växjö. Vår anläggning ligger centralt med både skolor och boende inom kort avstånd. Vår anläggning har en parkbana med 18 hål, 9 korthål, träningsområde och en range där vi slår från två håll. Klubben har 1740 aktiva medlemmar varar 334 är barn och ungdomar.

Klubben bildades 1959 och har många idrottsliga framgångar. Under årtionden har vi haft både nationella och internationella tävlingsframgångar. Våra medlemmar är mycket aktiva i både spel och träning. Klubben vill nu ta nästa steg i tränings och spelutveckling för våra medlemmar.

Om tjänsten

Idrottschef rollen är en ny insatt tjänst på Växjö Golfklubb. Rollen är en heltidsanställning. Rollen lyder under vår klubbchef. Samarbetet förväntas vara tätt med vår omtyckta pro och utvecklande för båda parter.

Din arbetsuppgift ar att utveckla hela klubbens träningsverksamhet både spelare och ledare Detta för att på bästa sätt möta behoven från såväl befintliga- som framtida medlemmar. Klubbens ledning vill att fler av våra medlemmar skall ta del av träning och idrottslig utveckling/utbildning och därför kommer ett av dina viktigaste arbeten vara att utveckla senior - barn och ungdomsträningen tillsammans med vår pro. Du leder också arbetet för vår pro i sin tränartjänst. Du kommer också ansvara för organisation, ledning och utbildning av det ideella arbetet i klubben som rör idrott. Dvs tävling, träning/spelutveckling/utbildning, bana och vår ungdoms och elitkommitté.

Tjänsten innebär att du genomför träning ca 50%, utbildar andra ideella och föräldrar ca 20 % och medverkar i klubbens utveckling ca 30%. Vi tror att tjänsten ställer höga krav på organisations-ledarskap, pedagogik, kommunikation, IT kunskap och förmåga att förmedla sig via sociala medier.

Din karaktär

Är du en coachande och lösningsorienterad person som vill göra Växjö Golfklubbs alla medlemmar till bättre och kunnigare golfare? Är du engagerad för att skapa en positiv och utvecklande miljö? Inspireras och sporras du av att medlemmar och organisation utvecklas, då tror vi att du gillar att jobba hos oss. Det är viktigt att du kan vara osjälvisk och prestigelös. Du är en lagspelare med hög social kompetens och är duktig på att skapa och vårda relationer. Du vill primärt få andra att växa och ser till alla klubbens medlemsgrupper.

Vår för hoppning på din bakgrund och utbildning är
Vi önskar att du kan verifiera följande:

  • Genomgått golfens högre tränarutbildning
  • Lyckad långvarig coaching av annan större organisation/golfklubb och/eller spelare och/eller lag

Som merit ser vi:

  • Relevant akademisk idrottslig utbildning
  • PGAs specialtränarutbildning
  • Nationella eller internationella uppdrag

Om ansökan

Din ansökan med personligt brev, referenser och CV skickas till klubbchefen Lars Prick via mail, klubbchef@vaxjogk.com eller till Växjö Golfklubb, att: Lars Prick, Araby Herrgård, 352 60 Växjö Har du frågor om tjänsten så kontaktar du Lars Prick, 0470-21515 alt mail: klubbchef@vaxjogk.com

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas före sista datum för ansökan. Sista datum för ansökan är den 15 oktober 2021.