Jobb:

KSAB Golf Equipment AB

VD till KSAB i Västerås

Tjänst:
VD
Anläggning:
KSAB Golf Equipment AB
Företag | klubb:
KSAB Golf Equipment AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
31 maj 2021 (Sista ansökningsdatum har passerat)

Beskrivning av tjänsten

VD till KSAB i Västerås

Om du vill vara med i ett bolag i stark tillväxt och där utveckling och lönsamhet alltid ligger högt på vår agenda så vågar vi lova dig en rolig utmaning!

Vi är stolta över den resa vi hitintills gjort och kan se tillbaka på en fantastisk utveckling. Men vi är långt ifrån klara. Vi har en hög ambition och har erfarenheten och kunskapen av att lyckas. Skalbarhet är därför viktigt, hur vi strukturerar nu gör att vi lyckas sen! Vi tror med andra ord att vår nye VD är en person som kan och vågar lyfta blicken för att på så sätt skapa rätt förutsättningar för KSAB att lyckas med våra mål.

Uppdraget är både utmanande och riktigt spännande för det är du som VD som ansvarar för KSABs tillväxtresa genom att fortsätta bygga ett företag som expanderar organiskt och geografiskt i hela landet. Det är inte försäljning du ska driva, för marknad och efterfrågan finns och vi har duktiga säljare. Det vi förväntar oss är att du strukturerar upp denna tillväxt på ett klokt sätt, skapar en god samordning och effektivitet i bolaget samt bygger en hållbar lönsamhet. Viktigt är också att du jobbar för att bibehålla den härliga gemenskapen och trivseln som finns i bolaget för det tror vi är en stor bidragande faktor till vår framgång. 

I dagsläget finns 31 engagerade medarbetare och en aktiv styrelse.

Vem är det vi söker till denna roll? Vi vill att du som vår VD har ett skarpt analytiskt sinne och samtidigt en mycket god förmåga att förstå helhet och samband. Det tror vi behövs för att kunna bygga en tydlig och flexibel organisation som är rätt rustad för vår fortsatta tillväxt. Det handlar om att sätta sig in i alla delar av vår verksamhet, styra upp och strukturera. Du arbetar strategiskt med att bl. a förtydliga vår gemensamma målbild och skapa en hållbar affärsstrategi, men också operativt med att analysera siffror, identifiera lönsamhetsproblem mm.

Som du hör så behövs en person med både struktur och ordningssinne. Du ser dig själv som en trygg och engagerad ledare med naturlig pondus. Du lyssnar och tar aktiv ställning och har modet att driva förändringar om så skulle krävas. Samtidigt har du en stor portion prestigelöshet, ödmjukhet och lyhördhet. Du brinner verkligen för utveckling och resultat och att få vara den där viktiga kuggen i maskineriet.

Du har förmodligen haft en liknande ledande roll tidigare där du arbetat i en icke hierarkisk organisation och visat prov på att du kan driva ett modernt ledarskap med lyckat resultat. Du är van att borra i siffror och budgetar och har god förståelse för företagsekonomi. Vi ser gärna att du har att du har erfarenhet av projekt och anläggning men du behöver inte komma från vår bransch. I grunden har du en akademisk utbildning.

KSAB är en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi har ett stort engagemang för hållbarhet, kvalitet, trivsel och gemenskap. Vi har alla en nyckelroll i företaget och är beroende av varandra. Här hjälps vi åt. För att trivas hos oss och för att göra ett bra jobb är det viktigt att du kan identifiera dig med dessa värderingar. Vi ska vara marknadens bästa företag för våra kunder, samarbetspartners och medarbetare.

KSAB är bäst beskrivet som en grönyteleverantör med tre starka ben att stå på: Golf, Konstgräs och Bevattning. Golfbanorna har varit vår huvudsakliga målgrupp och samarbetspartners ända sedan början av 80-talet. KSAB Golf har utrustat Sveriges golfbanor med banutrustning, skötselredskap, skyltning mm och har exporterat egenutvecklade produkter till övriga världen sedan 1983. Under dessa år har vi utvecklat ett antal egna patent på produkter som vi idag säljer världen över, såsom exempelvis Guldkrattan, Gödningsspridaren DUO och snabbkoppling till golfflaggstänger. Sedan några år tillbaka lägger vi dessutom konstgräs och installerar bevattning för både golf, tennis, fotboll, offentlig miljö mm.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, dock senast 31 maj, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!