Jobb:

Nynäshamns Golf AB/Nynäshamns GK

Nynäshamns Golf söker VD

Tjänst:
VD
Anläggning:
Nynäshamns Golf AB/Nynäshamns GK
Företag | klubb:
Nynäshamns Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Snarast/Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

VD till Nynäshamns Golf AB

Om oss
Golfanläggningen består av Nynäshamns Golf AB samt Nynäshamns Golfklubb. Nynäshamns Golf AB äger bana och anläggningen i övrigt, och golfklubben ansvarar för den idrottsliga verksamheten. AB och GK lever i symbios dock att tonvikten ligger hos bolaget.

Nynäshamns Golfklubb har funnits sedan 1978 och genom rekonstruktion 2002 delats upp i ett Aktiebolag och en Golfklubb. Antalet medlemmar är ca 1600 varav ca 1200 medlemmar är aktieägare. Golfklubben har ett större aktieinnehav. Vi erbjuder ett antal olika medlemskategorier som ger olika rättigheter från fulltidsspel till greenfeespel.Golfbanan har tre olika niohålsslingor som kan kombineras på olika sätt och därmed erbjuda 3 olika 18 hålsslingor samt en högkvalitativ korthålsbana av typ ”pay-and-play”. En driving range med nyanlagda målområden belägen mitt i anläggningen. Rangen drivs av bolaget. Dessutom finns övningsområden.

I klubbhuset finns en restaurang som drivs av en entreprenör. Golfshop och träning och utbildning drivs av en pro som är timanställd av bolaget. Inom området finns Körunda Golf och konferenshotell som vi har ett utvecklat samarbete med.
Vi har även ett samarbete med 3 klubbar där man som medlem ges möjlighet att spela de andra banorna som om man vore medlem.
Vår ambition är att ha mycket goda relationer med våra medlemmar, partners, gäster, kommunen och dess invånare samt övriga intressenter.

Om tjänsten
Som VD är ditt primära ansvar att utveckla golfanläggningen med målsättningen att vara en modern och attraktiv golfanläggning som lockar till sig dagens och morgondagens spelare. Nöjda medlemmar är kärnan i uppdraget. De bästa ambassadörerna för klubben är just våra nöjda medlemmar Kommunikation och tillgänglighet är grundstenar.

Ansvarsområden:
- Planera, leda, följa upp och utveckla verksamheten, både ekonomiskt och sportsligt
- Personalansvar och -ledning
- Ekonomi; budget, uppföljningar
- Kommunikation, sponsring, marknadsföring
- Fastighet

I rollen som VD är du arbetsledare för anläggningens anställda samt för våra ideellt arbetande medlemmar. Som VD kommer du att arbeta med breda kontaktytor; ha en tät dialog med klubbens medlemmar, med personal och entreprenörer, och vara i kontinuerlig kontakt med myndigheter, förbund, samarbetspartners, sponsorer och näringsliv. Du kommer även att vara styrelsemedlem i Golfklubben. Det innebär ett nära samarbete med Golfklubbens styrelse och framför allt dess ordförande.

Om dig
För att lyckas i rollen som VD har du erfarenhet av att driva och leda såväl personal som verksamhet. En viktig framgångsfaktor är förmågan att attrahera och dra in nya sponsorer samt öka antalet företagsevent och greenfeespel. Du är trygg i din roll som ledare och är van att anpassa ditt ledarskap efter olika situationer och sammanhang. Självklart är det en stor fördel om du älskar golf och brinner för sporten.

Din profil:
- Affärsmannasinne
- Relationsskapande
- Goda ledaregenskaper
- Erfarenhet av projektledning
- Kommunikativ
- Brett eget nätverk

Meriterande:
- Erfarenhet av ekonomi och budgetarbete
- Erfarenhet från föreningslivet
- Vana av förhandlingar

Övriga krav:
- God svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort
- Grundläggande datakunskaper

Som person är du serviceinriktad, relationsskapande och kommunikativ med en god förmåga att vara tydlig, men diplomatisk, i din kommunikation. Du är trygg i dig själv och är van att driva flera projekt parallellt och har många kontaktytor på olika nivåer.

Tjänsten skall tillsättas efter överenskommelse dock så snart som möjligt. Ange från vilket datum du kan tillträda.

Ansökan skall skickas till Bo Nilsson Järnåldersringen 615 13665 Söderby med CV angivande av referenser samt löneanspråk.

Undertcknad ansökan kan skickas till bo49.nilsson@gmail.com

Har du frågor ring till 072 571 81 43 Bo Nilsson