Jobb:

Mauritzbergs Slott & Golf

Vill du jobba hos oss som Caddy Master i sommar?

Tjänst:
Caddy Master säsongen 2023
Anläggning:
Mauritzbergs Slott & Golf
Företag | klubb:
Mauritzbergs Slott & Golf
Tillträde:
Maj 2023
Sista ansökan:
15 mars 20023
Varaktighet:
Maj till september 2023
Lön:
Enligt erfarenhet och ålder. Från 130 kr per timma
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Hos oss har man som Caddy Master ett väldigt varierande men trevligt arbete där man tar emot både golfbanans och bistrons gäster. Man organiserar tävlingar, tar hand om grupp- och företagsbesök, svarar epost och telefonsamtal, gör informationsblad samt tar dagligen fotos och videos till våra sociala medier.

Man står även i kassan, checkar in golfare, tar emot bokningar, säljer kaffe, smörgåsar, korv, luncher och golfartiklar. Man kan också behöva göra smörgåsar, servera, plocka disk, diska och se till att klubbhuset är välkomnande och fint.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Den Caddy Master vi söker, bör vara golfare och ha bra kännedom om golfen och dess regler. Om man dessutom har arbetat med GIT och har andra datakunskaper är detta meriterande.

Den perfekt personen för denna roll är att vara service- och utåtriktad, social, sprida energi och glädje, vara ambitiös och stresstålig, ta egna initiativ samt bidra till en positiv laganda.

Ansökan

Tjänsten är en säsongsanställning på upp till 100 % som beräknas från maj till september, beroende på vädret. Man behöver vara flexibel med arbetstiderna och öppen att jobba många helger. Under högsäsongen har vi öppet i klubbhuset alla dagar mellan kl. 07.30-17.00.

Boende erbjuds på anläggningen i lägenheter på 32 m2. Bergvärme och solpaneler finns, vilket ger låga kostnader.

Närmsta samhälle ligger 8 km från anläggningen. Där finns bland annat livsmedelsaffär, apotek, läkarstation och pizzeria.

Kontaktuppgifter

Välkommen med din ansökan på e-post till jobb@mauritzberg.se senast den 15 mars 2023.
Märk ansökan med ”Caddy Master” och berätta kort om dig själv, vad du gör samt vad du gjort tidigare och varför denna tjänst passar just dig. Intervjuer görs fortlöpande, så vänta inte med att sända din ansökan.

Mauritzbergs Slott & Golf är en komplett anläggning vid havet med flertalet upplevelser under ett och samma tak i ett naturskönt område. Denna internationella anläggning består av en lättpromenerad och populär 18 håls bana, Slottshotell med 44 bäddar och kapell, restauranger, konferenssalar, villor och marina. Denna resort med en 400 årig historia ligger i ett underbart läge vid Bråviken på Vikbolandet, 140 km söder om Stockholm och 35 km öster om Norrköping. Läs mer om oss på mauritzberg.se

 

Skicka ansökan