Nätverksträff:

Nätverksträff

IGCMA nätverksträff

Efter att GAF och GCMA har haft utbyte sedan 1999 har nu GAF även ett utbyte med Irland, IGCMA (Irish Golf & Club Managers Association) sedan 2016.
Det innebär att vartannat år är vi i Irland och vartannat år i Sverige. Med start på Irland 2016.

Tid och platser 2019

Datum: April/Maj 2019. 

Plats: Dublin

Boende: Druids Glen Golf & Country Club

Golfklubbar vi kommer att besöka (och spela).

Druids Glen Golf & Country Club

Powerscourt Golf Club

The European Club

Anmälan och Kostnad

Pris: Blir ca 8500 kronor för allting (Flyg, boende 3 nätter i dubbelrum, mat 3 lunch o 3 middag, golf, matchplagg).

Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig. 10 stycken tas ut per land (kan bli aktuellt med 12 OM intresset finns på Irland).

Anmälan blir möjlig från vintern 2018/2019. Men intresseanmälan kan självklart lämnas löpande under året till GAF kansliet.

2018

Pga väder och vind valde vi att flytta årets nätverksträff med IGCMA till våren 2019.

2017

2017 var det så dags för GAF Sverige att vara värdar för denna prestigekamp. Efter att ha förlorat i Dublin var revansch lustan stor men irländarna var övermäktiga även denna gång. 3 dagar i Skåne blev antagligen väldigt likt deras hemmaplan. Vi spelade på Trelleborgs GK, Hinton Golf och avslutade på Ljunghusens GK. Det var jämnt men vandringspriset stannade på Irland. Fantastiska dagar med härliga deltagare gjorde matchen till ett oförglömligt minne och ser fram emot nästa.

2016

För första gången någonsin hade GAF ett utbyte med Irland - IGCMA - som innebar nätverksträff med 8 medlemmar från varje land över 3 dagar. 

På Laytown & Bettystown Golf Club avslutades första nätverksträffen med IGCMA efter att Irländarna vunnit 2 1/2 poäng mot Sveriges 1 1/2 under sista rundan och därmed sammanlagt 7-5. Underbara dagar med härligt sällskap. Fina banor, bra mat och solen sken alla dagar. Det blir en utmaning att matcha detta för nästa träff i Sverige!

Historik

Efter att ordförande i IGCMA deltagit i Sveriges aktiviteter med GCMA ville de ha en egen nätverksträff enbart Irland och GAF Sverige. Utan tuff övertalning blev det verklighet väldigt fort och nu ser vi fram emot en framtid med många spännande samtal.

År Plats Vinnare
2016 Laytown & Bettystown GC IGCMA
2017 Ljunghusens GK IGCMA 
2018 Flyttad till våren 2019  -

*Platsen är där avgörandet (sista dagen) genomfördes