Nyhet:

Anna informerar

Arbetet i full gång

Plötsligt händer det! Nu är jag igång! Det har varit en intensiv period sen i början av januari. Nedpackning och uppackning av kontor från GIH till GAF, från eget rum till kontorslandskap. Det blir många val om vad man ska behålla och tankar kring vad som kan vara viktigt att ha tillgängligt. Men nu är jag nästan installerad. Har fått kontroll på ganska mycket och framförallt kontroll på vad jag inte ännu har kontroll på. Det känns som en ganska bra start.

Första arbetsuppgiften i början av januari var att sätta ihop ett program inför Golfträffen nu i vår. Programmet är klart och finns på GAF:s hemsida. Temat var enligt planering ”arbetsmiljö” och jag/vi har försökt hålla fokus på temat även om vi lagt in några andra aktuella och relevanta föredragningar i programmet. Nu är anmälan öppen till Golfträffen i Halmstad på Tylösand Hotel 5-7 mars

Andra uppgiften handlade om att sammankalla till första jurymötet inför utnämningen av Club Manager of the Year 2017. Juryn har efter långa och noggranna diskussioner valt ut fem kandidater bland de nominerade. Mitt jobb nu är att intervjua alla fem kandidater och sammanställa samt leverera underlag till nästa jurymöte. Kandidaterna kommer inom kort att presenteras på GAF:s hemsida. Club Manager of the Year 2017 koras under middagen tisdag kväll på Golfträffen.

Parallellt har jag hunnit träffa eller tala med några av nuvarande GAF:s partners och SGF:s klubbnytto partners. Närmast framöver kommer jag att kontakta de partners som jag ännu inte träffat. Jag har haft möten med några av SGF klubbrådgivare och GIT utbildare. Det har även blivit besök på klubbchefsutbildningen i december och jag kommer att träffa dem igen tisdag - torsdag denna vecka. HUA del två genomförs vecka 6 här i Stockholm under ledning av Jasmine Rawsthorne (ledamot i GAF styrelse och numer Klubbchef på Karlshamns GK).

Jag ser fram emot att träffa er på klubbar och anläggningar framöver. I vår, sommar och höst planerar jag att resa runt och besöka många av er. Ni får gärna ta kontakt med mig så planerar vi in när så det passar er. Distriktsträffarna kommer till största delen att genomföras under hösten då datum och planering av innehåll inte bokats in ännu. Klubbchefsutbilningen 2016-2018 avslutas i under våren 14-15 mars. Vidare kommer GAF under året att se över utbildningarna och erbjuda GUA, HUA och påbörja arbetet med en FUA – FortsättningsUtbildning i Administration. GAF kommer att också erbjuda två stycken GIT-tredagars utbildning på olika platser i november (vecka 43 och 46).

Ni kan gärna kontakta mig om ni har åsikter eller idéer som kan utveckla er eller GAF:s verksamhet. GAF som medlemsorganisation tar gärna emot förslag på temadagar, övergripande teman till utbildningsdagarna höst och vår samt övriga kompetensutvecklingsförslag som vi kan arrangera lokalt, regionalt eller centralt.

//Anna Tidén