Nyhet:

CMAE och GAF bjuder in till Utbildningsdagar 28-29:e maj

Om mindre än en månad är det dags för utbildningsdagar / Taster Event där GAF i samarbete med CMAE ger en smakbit av den globalt erkända utbildningsmodellen ”Management Development Programme”. Måndag 28:e maj är ni välkomna till Idrottens Hus för att delta, interagera med flera föreläsare från programmet som nu finns tillgängligt i 10 länder i Europa, samt även i Dubai. SISTA ANMÄLAN – 9:E MAJ

Några frågor till fd Kanslichef på GAF Torbjörn Johannson:

Hur går det på nya jobbet?

  • Tack, det har varit 6 månader av hårt jobb med bland annat se (och hålla i) hela programmet (alla 5 MDP) som CMAE erbjuder och dessutom arrangera den första Europeiska Konferensen på 5 år. Men det känns bra och verkligen en spännande utmaning med mycket utbildning, mycket nätverkande samt alla kontakter med sponsorer (nuvarande och nya potentiella)

Vad är ett ”Taster Event”?

  • Vi höll en heldag nere i Faro, Portugal bara för någon vecka sedan. (se bilden) 25 klubbchefer kom och vi fick till en fantastiskt dag kring ett antal av de 10 ”Core Competencies” (kärnområden för en klubbchef) som vi undervisar i på vårt program. En smakbit helt enkelt ur de fem veckorna. Vi kommer veckan efter Stockholm att ha ett liknande event i Amsterdam, efterfrågan är stor!

Vad är stora skillnaden från Klubbchefsutbildningen – eller annat du gjort i Sverige?

  • Detta är någonting helt annat. Vi pratar Klubb, vi undervisar över idrottsgränser och även inkluderar klubbar såsom cityklubbar m.m. Nu är över 75 % golf, vilket gör målgruppen enkel. Men vi följer upp och utvärderar varenda föreläsning, varenda 90-minuterspass. Vi ser till att föreläsarna får ta del av all feedback och de måste dessutom prestera vid varje tillfälle! Men vi har också haft tur och lyckats få tag i några fantastiska personer som är återkommande föreläsare på programmet.
    En annan stor skillnad är att man kan ta våra veckor i vilken ordning som helst, och man kan åka till vilken del av Europa som helst. Många använder 3-4 år för att gå igenom hela programmet – vilket gör det enklare för klubben att stå för kostnaden då varje enskild vecka kostar runt 15’ (plus resan dit).

Till sist, Vad kommer hända 28-29:e maj?  

  • De som kommer dit får såväl verktyg till personlig utveckling men också många bra tips direkt till verksamheten. Vi kommer med såväl klubbchef som föreläsarexpert som företag i branschen. Allt för att deltagarna ska få en så bred bild som möjligt av det vi sysslar med.

Och hur anmäler man sig?

Fortsatt lycka till och vi ses!

TACK, uppskattas. Och verkligen detsamma!