Nyhet:

GAF söker verksamhetschef

Golf Administratörernas Förening - GAF är en intresseförening, vars syfte är att främja svensk golfsports utveckling, främst på det administrativa området, samt verka för gott samarbete med SGF och övriga intresseorganisationer inom golfen. GAF arbetar för en administrativ professionalism och handlingskraft inom golfen samt skapar gemenskap och stolthet för sina 700 medlemmar i deras respektive yrkesroll.

Huvuduppdraget för Verksamhetschefen är att stärka de administrativa krafterna kopplade till golfsverige. Medlemmarna är företrädesvis personal verksamma ute på svenska golfklubbar som klubbchefer, klubbdirektörer, kanslichefer, kanslister, receptionister och även tjänstemän vid SGF:s kansli, golfdistriktsförbunden m. fl.

Då nuvarande Verksamhetschef ska vidare till ett internationellt uppdrag inom golfen söker vi nu hans efterträdare. Placering för tjänsten är i Idrottens Hus i Stockholm.

http://www.gafsverige.se

VERKSAMHETSCHEF MED AMBITION ATT LEDA OCH UTVECKLA GOLFSVERIGE

Som Verksamhetschef vid GAF blir du en central person i golfsverige och föreningens ansikte utåt och kommer att ha täta kontakter med Svenska Golfförbundet och andra relaterade intresseorganisationer. Du rapporterar till föreningens styrelse och kommer, med utgångspunkt från Stockholm, att ha hela golfsverige som din arbetsplats. I de 70 - 80 resdagar som rollen kräver ingår även internationella kontakter och resor, företrädesvis inom Europa.

En av hörnstenarna i verksamheten är den utbildningsverksamhet som föreningen bedriver. Verksamhetschefen arrangerar och ansvarar för genomförandet av föreningens yrkesrelaterade utbildningar på olika nivåer. Man genomför också generella utbildningsdagar bl. a. i samband med de 20 distriktsträffar som årligen genomförs runt om i Sverige. Verksamhetschefen leder arbetet med att utveckla utbildningsutbudet som också är en viktig del i att marknadsföra föreningen.

En annan viktig del är arbetet med att behålla och nyrekrytera medlemmar. Verksamhetschefen arbetar pro-aktivt med samarbetspartners som är knutna till föreningen. Ett aktivt och kreativt arbete för att initiera och skapa nya affärsavtal samt att hitta samarbetsformer med olika intressenter ingår också i uppdraget.

Verksamhetschefen har budgetansvar och är ekonomiskt och administrativt ansvarig gentemot styrelsen. Övergripande ansvar för GAF´s marknadsföring, websida, nyhetsbrev, sociala media, och andra förekommande kansliuppgifter ingår i rollen, liksom arbetsledaransvar för en person. Förutom det generella administrativa ansvaret fungerar Verksamhetschefen som bollplank i olika frågor gentemot administrativ personal ute på golfklubbarna. Personliga och förtroendeskapande kontakter med medlemmarna och ett operativt arbetssätt karaktäriserar rollen.

Vi söker dig med högskoleutbildning, goda ekonomikunskaper och bakgrund från liknande ansvarsområden. Vi tror att du antingen kommer från motsvarande roll i annat idrottsförbund eller har föreningserfarenhet i kombination med relevant yrkeserfarenhet. Har du arbetat med kursverksamhet/utbildning/marknadsföring eller haft annan utåtriktad roll i kombination med ledarskap, kan det vara intressant.

Du är en utvecklingsintresserad och driven person som brinner för golf och som har viss kunskap om hur golfklubbsverksamhet bedrivs. Rätt person har ett projektinriktat arbetssätt, trivs med att vara en central person och har en entusiasmerande personlighet. Vi förutsätter att din engelska är på en god nivå.

Varmt välkommen med din intresseanmälan i form av ett CV och ett personligt brev med motivation till varför du är den vi söker. Anne Barbosa vid People Impact assisterar oss i denna rekrytering och din ansökan märkt ”GAF” vill vi ha senast den 17 september till apply@peopleimpact.se

För frågor är du välkommen att kontakta Christian Jacobsson 070-846 65 36 (styrelseledamot) eller Thomas Ahlberg 070- 576 02 15 (styrelsens ordförande)