Nyhet:

Golfträffen 2020 - Dags att anmäla sig

Nu har anmälan öppnat för Golfträffen på Tylösand i Halmstad. Ett antal medlemmar har redan anmält sig, säkra upp din plats! Vi startar med fika och inregistrering från klockan 09.30 på tisdagen. Programmet börjar med en introföreläsning av idrottsprofilen Jonas Bergqvist. Efter lunch handlar det om framtiden verksamhetssystem, en föreläsning av 2018 års Club Manager of the Year och Golfbanearkitektur. Vi ska även ha årsmöte i GAF senare på kvällen.

Onsdagen startar med Annika R Malmberg på temat "Starkare samarbete för bättre resultat". Efter lunch finns två olika spår att välja på. Golf Management Forum (GMF) som är för klubbchefer eller motsvarande och Kansliadministration (KA).
På GMF och kommer vi bland annat få veta mer om Risk- och Krishantering och Rekrytera tränare till GK. På KA spåret kommer vi bland annat ha Service och bemötande och Ekonomi på GK.

På torsdagen startar vi upp med Christer Olsson på temat "Livet är ett tillsammansprojekt". Efter föreläsningen fortsätter GMF och KA spåren. Strax innan lunch avslutar GAF Golfträffen 2020 med sammanfattning och utlottning av ett deltagande på Golfträffen 2021.

GAFs partners är på plats under dagarna samt PGA, FSG och FSGA.

Läs mer om programmet och anmäl dig här!

Missa inte Annika R Malmberg

Goda relationer vad ger det dig?

En relationsexpert som gör skillnad.

Annika har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer med sina arbetskamrater, sin familj och vänner.

Fokus på alla föreläsningar och föreställningar är hur vi ska få samarbetet och kommunikationen att fungera. Trots våra olikheter, svagheter och mänskliga tillkortakommanden. Men också hur vi ska bli bättre på att nyttja varandras styrkor och glädjas åt vad vi kan åstadkomma tillsammans

Missa inte Christer Olsson

Livet är ett tillsammansprojekt

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare.

Christers framgång ligger i att han talar enkelt så att du kan förstå och sedan kan gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv, din relation eller organisation.

Han är en av Nordens mest anlitade föreläsare och har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling.

GAF presenterar Kansliadministration 2020

Innehållet är anpassat för din yrkesroll inom kansli och administration på golfanläggningen/golfklubben.
I år med 3 olika teman.
Ulrika Westin (klubbchef Öjestrand) med mångårig erfarenhet som chef inom hotellbranschen kommer att tala om service och bemötande.
Ett andra tema handlar om att arbeta strategiskt i olika digitala administrativa system med exempel från Golf West Stockholm.
Det tredje temat handlar om strategisk kommunikation via hemsida, nyhetsbrev och i sociala medier. Hur du presenterar klubben, banan och verksamheten till medlemmar och gäster på ett snyggt, professionellt och attraktivt sätt. Detta pass kommer att innehålla många praktiska tips och lösningar

GAF och PGA presenterar Golf Management Forum 2020

Innehållet är skräddarsytt för din yrkesroll som klubbchef. Denna gång med 3 olika teman;
Att lära känna sig själv och hur man kan agera och reagera när det som inte ska hända händer... -erfarenheter och lärdomar från olyckan på Barsebäck,
Vikten av att rekrytera ”rätt” tränare eller team av tränare till klubben/anläggningen och en Exklusiv workshop med Christer Olsson för dig som chef och ledare.

För att delta ska du antingen vara verksam som Klubbchef/VD på golfklubb/golfanläggning eller genomgått Klubbchefsutbildningen (SGF/GAF/PGA) samt vara medlem i någon av yrkesorganisationerna.

Missa inte årets höjdpunkt och mötesplats för dig som klubbchef/VD eller liknande.

Golfbanearkitektur 2020

Golfbanearkitektur 2020
Arkitekter från FSGA berättar om aktuella frågor inom bandesign.

Fyra korta;
Johan Henrikson, spelupplevelse ur ett jämställdhetsperspektiv
Johan Benestam, aktuella trender inom bunkrar och hinder.
Magnus Sunesson, modern trädvård på golfbana
Peter Nordwall, orange tee, hur och varför

Paneldiskussion
Föredragshållare samt Peter Chamberlain. 
Ta chansen och ställ panelen mot väggen med intressanta frågeställningar.

GAF Partners är på plats

GAF har samarbete med ett antal utvalda partners.
Flera av dessa erbjuder förmåner och rabatter till golfklubbar och GAF medlemmar som golfklubbar kan dra nytta av för att minska kostnader, öka medlemsservicen, utveckla verksamheten och skapa nya intäktsmöjligheter.
 
 
På plats finns även några av SGF:s klubbnyttopartner

GAF Årsmöte

Årsmöte 2020 kommer att genomföras den 3:e mars på Hotel Tylösand i Halmstad i samband med Golfträffen 3-5:e mars 2020.

Årsmötet startar 18.30 tisdag den 3:e mars.

Anmäl dig till Golfträffen

Middag, mingel och erfarenhetsutbyte på Golfträffen 2020.

Missa inte din plats på Golfträffen 2020. Anmäl dig idag!

Läs mer om programmet och anmäl dig här!