Nyhet:

Utbildningar med GAF och SGF

Vidareutbilda klubbens administrativa personal med GAF:s tre utbildningar under hösten: Grundutbildning administration (GUA) 20-22 oktober, GIT 3-stegsutbildning 2-6 november samt Högre utbildning administration (HUA) 10-12 november 2020 och 1-4 februari 2021. Anmälningstiden till samtliga går ut i september.

Dags för grundutbildning administration (GUA)

GAF och SGF genomför en utbildning på tre dagar för dig som är ny på kansliet eller i receptionen på en golfklubb samt för förtroendevalda och andra professioner med intresse för golfadministration. Deltagarna får grundläggande kunskaper om golfklubbens organisation och arbetsformer avseende golfspelaren, golfspelet och golfbanan.

Datum: 20-22 oktober i Idrottens Hus i Stockholm.

Läs mer här!
Anmäl dig här!

Nya kunskaper med Högre Utbildning Administration (HUA)

För den som arbetat lite längre på klubb arrangerar Golf Administratörernas Förening och Svenska Golfförbundet kursen Högre Utbildning Administration. Det är sju dagar med högt tempo och nedslag i bland annat ekonomi, service, GIT, regler och omvärldsanalys. 10-12 november 2020 och 1-4 februari 2021. Platsen är Idrottens Hus i Stockholm.

Läs mer här!
Anmäl dig här!

Anmäl dig till "GIT 3-stegsutbildningen"

En av de mest populära utbildningarna som GAF och SGF arrangerar tillsammans är omgjord och genomförs i höst på Ombergs Golf Resort. Max 20 personer och det är först till kvarn som gäller. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar på kansli, som kanslist eller klubbchef och har minst en säsong erfarenhet av aktivt arbete i GIT och vill få en bred och övergripande kunskap för ökad verksamhetsutveckling.

Datum: 2-6 november, Ombergs Golf Resort

Läs mer här!
Anmäl dig här!