Nyhet:

Information om GAFs verksamhet, Facebook och utbildningsdagar

Den fysiska träffen om digitala affärssystem som var tänkt att genomföras på Sjöbo 2 april är inställd.
GAF arbetar på en eller flera lösningar inför den närmaste framtiden- digitala alternativ beroende på omständigheter och läge.

GAF håller kvar vid träffen 13 maj på Österåker än så länge men det kan komma att bli justeringar även där beroende på vad framtiden har att utvisa och myndigheters rekommendationer.  

I dagsläget planerar GAF för regionala träffar för både Klubbchefer (KC) och Kansli och Reception (KA). När dessa genomförs kommer vi att presentera via GAFs nyhetsbrev och på GAFs Facebook
Innehållet på KC träffarna kommer att bygga på samma tema som genomsyrade Golfträffen tidigare i år. Dvs, att arbeta tillsammans på golfanläggning och att vara verksamhetsnära.

Det är en oviss tid i landet just nu men GAF planerar verksamheten utifrån läget och givna rekommenderade möjligheter.

GAF Facebook sida finns möjligheter att utbyta erfarenheter och olika lösningar för er verksamhet på klubben i enlighet med olika rekommendationer från myndigheter eller RF och SGF. Håll en god ton och var lösningsorienterade – det hjälper oss alla.  

Vi kommer att lösa det här även om nuläget är ovisst och att det kommer ta sin tid - men om vi hjälper varandra med idéer och stöd samt att vi tar lärdomar kommer vi att komma bra ut i framtiden med fler lösningar på olika situationer.

Håller er uppdaterade... och var till stöd och hjälp för varandra.

Hälsningar GAF styrelse och kansli