Nyhet:

Intervju med avgående verksamhetschef i GAF

Dags för dig att snart lämna din anställning vid GAF, befinner du dig redan mentalt i nästa jobb? - Ja, snart är mina 7 år vid GAF till ända. Det har varit 7 häftiga år med en utveckling som vi hade svårt att drömma om när jag började i december 2010. - Men nej, jag är verkligen fortfarande kvar här hela vägen till 13:e oktober. Det enda som skett är att jag bokar upp resor för hösten

 

Apropå resor - vad kommer du att göra på CMAE?

- Jag får en titel som säger utbildningschef, men kommer agera väldigt likt min roll på GAF. Jag har en assistent utanför Birmingham, där har vi också en ekonom för bokföringen. Mitt uppdrag är se till att utbildningsmodellen (MDP) genomförs i många länder och dessutom ta hand om partners/sponsorer och våra oerhört viktiga allianspartners - däribland GAF.

MDP - vad är det?

- Manager Development Programme. Det är ett program med fem steg där varje utbildning är fem dagar. Modellen kommer ursprungligen från USA på 60-talet och har sen förfinats genom åren. Lanserades i Europa bara för några få år sedan. Och kommer till Norden (Stockholm) i april 2018.

Där ser du - du är redan inne i nästa jobb?

- Faktiskt bestämde vi detta på nordiska mötet i Helsingfors i början på veckan. Roligt med krocken. Annars är mina tankar fullt på våra Utbildningsdagar 9-11:e oktober på Stenungsbadens Yacht Club. Sista chansen (i denna rollen) att få träffa våra härliga medlemmar!

Vad händer där?

- Vi har nästan 100 anmälda redan till Utbildningsdagarna som har temat Affärsutveckling. Det innebär att varje föreläsare ska då ha ett fokus på att prata om hur deltagarna ska kunna dra in affärer till golfklubben. Förutom möjligen Stresshantering som vi sett som ett behov också.

Vad kommer du att sakna mest?

- Lätt! Alla medlemmarna med de sköna inställningarna. Våra träffar, internationella och svenska. Men som tur är finns jag ju kvar i branschen, så jag kan ju dyka upp som föreläsare eller vara deltagare i framtiden.

Vad tar du med dig från GAF till CMAE?

- Mycket. Vi har ju sett utvecklingen från 1 miljon i omsättning till över 4 miljoner och det finns mycket att ta med sig - erfarenheter som både är bra och dåliga. Framför allt tar jag med mig utbildningserfarenheten!

Stort lycka till! 

- TACK!!