Nyhet:

Nätverksträff med ForeQ! 20 april

Den 20 april 2021 är det en digital nätverksträff för "medlemmar" i ForeQ!.

Catharina Wöhlecke Haglund

Catharina Wöhlecke Haglund

GAFs nätverk ForeQ! vänder sig till dig som är kvinna och klubbchef/vd eller annan motsvarande ledande position på golfklubb eller i golfbranschen.
Det omfattar även andra ledande positioner som operativ chef eller marknadschef/ansvarig. Man kan även utrycka det som att du har ansvar för verksamhet, ekonomi och eller människor.
Syftet med ForeQ! är kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte men även gemenskap och trivsel.

Den 20 april samlas vi till en workshop där vi får tillfälle att dela med oss, reflektera över och resonera kring vad det erbjuds för möjligheter att bemöta olika former av beteenden. Kanske även analysera och förstå vad som kan ligga bakom – så man i förväg har en handlingsberedskap och några olika alternativ på respons.

Till vår hjälp har vi Catharina Wöhlecke Haglund en konsult och coach som har många års erfarenhet i att träna människor i kommunikation och beteendefrågor av alla möjliga slag. Du kommer att få både verktyg, teori och samtal med ambition att ge styrka, inspiration och kraft att möta och bemöta just de personer som gör det utmanande i din yrkesroll på golfklubben/golfanläggningen.

Se program och Anmäl dig till träffen här >>>

Välkomna till en spännande, meningsfull och användbar workshop.
GAF: Anna, Eleonore, Maria och John

Datum, tid, plats och kostnad
Tisdag 20/4 13.00 - ca 16.30 via Teams eller Zoom.
Kostnad 350: - Faktureras i samband med anmälan.
Sista anmälningsdag: 15 april.